KAJ BO KMALU MOJA SLOVENIJA ?

Objavil/a abram1b2 Cej, dne 2016-07-03 ob 09:02:30

Moj oče je bil drugorazredni avstrijski državljan.Moja mama je bila drugorazredna italijanska  državljanjka. Sam sem bil drugorazredni Jugoslovan in takrat sem se vsaj počutil Slovenca. Že 12 let sem drugorazredni Evropejec.Nikoli nisem bil  pravi Slovenec, ker so me že od leta 9991 začeli naši hlapčevski politiki ponujati in prodajati drugim narodom za sužnja.

Če se Slovenci danes ne upremo, bo moja vnukinja kmalu postala tretje razredna državljanka  nemškega Četrtega Rajha.. Po meni je Luka Koper naš mejnik, ali bomo postali tretjerazredni nemški državljani, ali samostojni narod, ki si piše sam prihodnost. Očitno je, da si Nemčija in Avstrija ustvarjata  na Balkanu s neposredno sionistično podporo Četrti Rajh.To si mi rojeni hlapci in servirni tepčki ne upamo niti pomisliti, kaj šele izreči.Tako kot smo v zgodovini dovolili svoje nasilno pokristjanjevanje, tako bomo zopet  dovolili izgubo lastne indentitete  in padli v novodobno tlačanstvo.

Mi Slovenci smo že danes ekonomsko odvisni od Nemčije, ker smo očitno nesposobni najti sebi primerne zunanje trgovinske in finančne partnerje. Podlegli smo nemškemu korenčku, njihova palica pa nas še čaka podprta s sionistično giljotino za naš narod. To ni teorija zarote,to je skorajšnji  propad slovenskega naroda, ki je očitno nesposoben lastne samostojnosti. Narod,ki je izbral tako nesposobnega predsednika Vlade R Slovenije ,kot je Miro Cerar in tako kratkovidne politike zadnjih 25 let drugega vreden ni-žal.

Da se razumemo,mi lahko ostanemo v EU pod pogojem, da EU pokažemo ,da se z nami in našim premoženjem, delom in ponosom ne da igrati. Jasno moramo dati vedeti lastnim politikom in eliti, kakor EU birokratom, da nismo rojeni za njihove brezpravne sužnje. Sami Slovenci moramo takoj in  nujno zaustaviti vse, ki nas brezglavo in brez ponosa prodajajo in na drugi strani  z mafijsko maniro kupujejo.Prva je naivno že padla Grčija.Turčija je  že kupljena in plačana,da bo dala mir. Sedaj gre  lahko področje Balkana  samo še bliže bodočemu Četrtemu Rajhu. Še enkrat to ni teorija zarote, to je naše slovensko življenjsko dejstvo. Od nas danes je odvisno kaj bomo resnično postali, sužnji, ali sami sebi gospodarji ?!

Moje razmišljanje ni pisano iz kavča, ampak iz moje bojazni in skrbi za naš narod. Smo res narod, ki ga zgodovina ni ničesar naučila ? Smo res narod,  ki je pozabil in zanemaril korenine  lastnega drevesa življenja? Je naše rodovno drevo že suho? Smo Slovenci  narod, ki mu ni mar za lasten obstoj, za obstoj naših sinov, hčera in vnukov ? Se raje prepiramo med seboj, kot da bi se uprli očitni igri, ki se igra pred našimi očmi. MI samo Slovenci smo krivi, da se naša in širša politično -kapitalistična drhal igra z nami. Ta drhal nas prodaja in kupuje po mili volji, mi pa čakamo in sedimo na lastni  samovšečni neumnosti  in očitni naivnosti.

Pomnite ! Četrti Rajh je pred našimi vrati ! Ukrepajmo takoj!

profileimage
Všeč mi je
4
Komentarji
12
haapy yack
0
Jul 04, 2016
hoj
Četrti rajh je že tukaj! Ne gradijo betonskih bunkerjev na mostovih in okoli želežniških postaj. Četrti rajh meče na nas kapital kot bombe. Mi pa jim lahko mečemo nazaj le pasje bombice.
Zdaj pa navali.
čao
#12
vladislav stres
0
Jul 04, 2016
Azra Cerar je bil razkrit več kot leto dni preden se je povzpel na oblast.
Samo ne berete alternativnih medijev. To je to.
http://www.rtvslo.si/blog/meteor/novosti/80115

#11
Stoyan Svet
1
Jul 03, 2016
lp Azra
jaz nisem verjel nikomur,
ker sem vedel,
da vsi prihajajo iz istega sračjega gnezda.
Če nisi hudo koruptiven in pripravljen biti lutka lobijev
in stricev iz ozadja v politiki doslej nikakor nisi mogel uspeti.
Tako je bilo do sedaj, ampak samo vprašanje časa je,
kdaj bo prišlo do popolnega preobrata,
v zgodovini je vedno bilo tako
in tako za naprej tudi bo.
Žal vsi so vsi politikanti na oblasti bili in so
na zelo nizki stopnji zavesti,
če bi bili na malo višji bivedeli,
da je poštenost največje bogastvo.
#10
azra
0
Jul 03, 2016
Ampak Vladislav, to so mi do zdaj govorili prav za vsakega kandidata.
Prav vsak je bil predstavljen kot pošten. In verjameš ali ne, lažejo in nakladajo mi že 30 let. Le zakaj bi bilo zdaj drugače?
Tudi ko je zmagal Cerar sem verjela, tudi prejšnjim sem verjela.
Pa so se ves čas samo dobro prodajali in ko so dobili oblast, so pozabili vse.
Res si želim da bi bilo tokrat drugače, samo verjamem težko.
#9
haapy yack
0
Jul 03, 2016
hoj
Vse poti vodijo v "raj". Fevdalizem kakršen je bil pred tisoč leti. EU je prevara in kaj ljudje v to smer počnejo? Nič pametenga. Angleška mladina skandira, da hočejo ostati v EU. Zasužnji me samo me nahrani. Ena rasa ena vlada ostali, ki jih bodo pustili žive pa bodo uporabljeni kot darovalci organov za gospodarje. Dobro, lahko bo drugače! Ampak nič bolj satanistično jebeno.
Razdelitev planeta na pet držav. Jezik pa bo samo angleščina. Edino upanje za Evropo je federacija na ostankih Avstroogrskega imperija. Panevropska država. To naj bi bila mnogo bolj fleksibilna država kot je bila Avstroogrska. Uraden jezik pa bo angleščina. Ampak tuma je dobil nekaj v tazadnjo glede svoje vizije. Ta tuma se je pisal Richard N. Coudenhove - Kalegri. Seveda vizije tega skota so še zelo aktualne.
čao
#8
vladislav stres
0
Jul 03, 2016
Azra...
kar nekaj jih poznam, ki so pošteni i so SPOSOBN VODTI DRŽAVO,
to niti i neskončno tež
ko če zbereš poštenje, preglednost, odpokljicljivost in takšne sodelavce.

Podpiši podporo zaposlenim v Luki Koper
https://luka-kp.si/slo/izjava-o-podpori-elektronski-podpis?post=ok

#7
abram1b2 Cej
1
Jul 03, 2016
Azra
Imaš prav !.Zato moramo ukiniti strankokracijo. Oblast v roke narodu nazaj. Na lokalnih sosvetih voliti ljudi,ki bodo tej skupnosti tudi odgovarjali in ta jih bo lahko tudi odpoklicala.Čista neposredna demokracija po načelu starih Karantancev. Zastarelo ,ali ponovno aktualno?
#6
azra
0
Jul 03, 2016
Ja Abram, razumem. Ampak kdo so tisti, ki so vredni našega zaupanja?
Saj smo vedno, ko smo volili, smatrali, da so to ljudje vredni našega zaupanja. Nazadnje smo tako mislili za Cerarja.
Ampak figo, vedno znova in znova so nas samo razočarali.
Kdo pravi, da nas ne bo razočaral tudi naslednji?
A se bo kateri od njih podpisal, da odgovarja s svojim premoženjem, da bo delal za dobro ljudstva? Ali bo tudi naslednji raje podal roko lobijem?
Samo vprašam Abram.
Ljudje, ki bi lahko nekaj naredili pravijo, da nimajo moči. Ali se prilagodiš, ali propadeš.
Žal so ves čas isti ljudje, isti obrazi, samo preoblečeni. Ko jim zmanjka oblačil, vzgojijo novega človeka, ki deluje po njihovih merilih.
Saj se razumeva, a ne?
lp
#5
abram1b2 Cej
1
Jul 03, 2016
Azra
Izgleda res,da je večini prav tako,kot je. Mislim,da na to ne smemo pristati.Miselnost in naš pogled na svet bo potrebno spremeniti. Ljudje smo danes bolj inteligentni nismo pa bolj modri, ampak ravno zaradi ineligence vse bolj perfidno egoistični in grabežljivi. Zavedam se, da bi vsak, ki bi prišel na naš sedanji volilni in strankarski sistem na oblast onemogočen. Slovenci moramo prevzeti nazaj oblast in nato izmed sebe voliti tiste za katere smatramo ,da so vredni našega zaupanja.
#4
azra
1
Jul 03, 2016
Abram, se popolnoma strinjam z napisanim, vendar se mi vseeno poraja vprašanje, kje neki je pošten slovenec, ki bi lahko vodil pošteno to našo državo. A misliš, da bi lahko kaj naredil Cerar, Janša ali kdorkoli drug? Se ti ne zdi, da imajo vsi zvezane roke? Samo sprašujem, ničesar ne trdim, samo na glas razmišljam. Žal je denar sveta vladar. In žal je vse podkupljeno, korupcija na samem višku.
Tudi če najdemo nekje poštenega slovenca, kakšne ima možnosti za uspeh? Lobiji so premočni. Prej ko slej bo podlegel njihovim zahtevam ali pa "odletel".
Se pa strinjam, nekaj je treba ukreniti. Tako naprej več ne gre, ali pač? Mogoče je večini tako prav.
#3
abram1b2 Cej
0
Jul 03, 2016
Stoyan
Hvala za tvoj komentar.
Penzija ni nobena ovira.Vsi smo dolžni dvigniti glava, tako mladi, kot stari Slovenci. Vsi, dokler še lahko dihamo zastonj zrak.
#2
Stoyan Svet
1
Jul 03, 2016
to je ena zadnjih šans za vseslovenski upor proti satanistični klepto-mafiji, ki nas hoče uničiti.
Žal tistih mladih, ki bi se najbolj morali zavedati posledic tega mafijskega početja oblastnikov ni od nikoder.
Tisti, ki že leta opozarjamo na to kam nas vodi ta oblastna kamarilja pa smo že večinoma v penziji.
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-07-03 09:02:30 (Jul 03, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
KOGA LAHKO SPOŠTUJE OBIČAJEN SLOVENEC ?
SMO MI POTOMCI NEZEMLJANOV IZGNANIH IZ RAJA ?*
VESOLJNA GEOMETRIJA
SINTROPIJA- Fizika Andreja Detele
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

velika ponudba nadomesnih tipkovnic za prenosne računalnike znamk acer, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. cene se gibljejo okoli 25,00€ - 40,00€. veliko tipkovnic je na zalogi v našemu skladišču. vabljeni!

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

velika ponudba nadomestnih napajalnikov za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. veliko napajalnikov je na zalogi. hitra odprema. cene se gibljejo okoli 15,00 - 30,00€. vabljeni.

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 25 €

velika ponudba nadomestnih baterij za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, clevo, dell, fujitsu, gateway,.. na zalogi je veliko baterij. hitra odprema. cene baterij se gibljejo med 25,00€ in 100,00€. 

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

7081.) kaznilnica v snegu - gaston charlet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

15.) menuet za kitaro - vitomil zupan

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4333.) njeno življenje - guy de maupassant

Kategorija: Leposlovje

Cena: 7.99 €

156.) gostilne na slovenskem

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 15 €

1084.) vzgoja otrok v težavnih obdobjih - dr. benjamin spock

Kategorija: Leposlovje

Cena: 13.99 €

1709.) šopki za adama venijo - andrej blatnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

2072.) ljubljanski trikotnik - marko pogačnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4071.) zadnji kmečki punti - janez zupan

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj