RAZMIŠLJANJE IN DOKAZ

Objavil/a abram1b2 Cej, dne 2016-06-02 ob 11:31:38

Danes se podajmo na popotovanje razmišljanj, ki bodo govorile same po sebi ... .

Neločljiva sta dobro in zlo ~ eno in večno sedaj.Mi,torej človek bi bil brez teh dveh nadvse zanimivih sočasnih izrazov recimo zgubljen.Iz razloga,ker ne bi znal ločevati v biti kaj je dobro in kaj zlo. Če se poglobimo v samo srž miselnosti, je pa velika razlika med njima v tem,da Zlo ne priznava Dobrega, a Dobro priznava Zlo in mu sočasno pomaga premagati lastno Zlo. Razmislite ,verjamem,da kaj več o tem pisati je popolnoma brezpredmetno in nonses, saj je v tem stavku zajeto prav vse. In ob tem podajam še miselnost o Vesti.Ko govorimo o Vesti lahko mirno zagotovimo, da čista vest nima nič opravka z transcedalno božjo versko imaginacijo ne pri verniku in prav tako nič pri ateistu.Vest ima opravka zgolj z nami samimi,saj mi nosimo posledice svojih zavestnih dejanj, odpustkov ni, te si je izmislila cerkev da je že od davdavnin dobro zaslužila na ta račun.Bog ne sodi, on samodeluje na vse enako preko lastnega duha (EM sile) neodvisno od nas in neodvisno od tega kdo danes si ti.Vest je moja ,samo moja in od nikogar drugega , tako da mora vsak sam ževeti z lastno vestjo in dejanji ki trkajo nanjo.Vsak med nami je sam sebi večno~sedaj najhujši tožnik in sodnik, saj ko to spoznaš na svoji intimnem nivoju potem lahko živiš prostovoljno v skladu z vedenjem, a težava je v tem, da se mnogi niso samospoznali , da bi vedeli kako neizprosni sodniki so naše duše.
Razvila iz tega bom še naslednjo misel... Oblast, torej vsaka oblast je za vesoljno samospoznanega človeka, ki dobro pozna vesoljni etični kodeks svetosti življenja in se k njemu zaveže prostovoljno ~NEPOTREBNA, nepotrebna pa zato, ker je prisila in ta izkorišča zgolj  oblast in moč ~ človeka nad človekom .Vse kar je v naši moči in kaj lahko naredimo je,da se trudimo premagati lastno zlo in živimo v načelu dobrega. Logično vprašanje,ki se pri tem poraja je: V kolikšni meri zmoremo premagati lastno zlo? Jah, o tem, pa bi se lahko razvila velika debata tudi tukaj na tem spoštljivem portalu.
Človek, mi se ciklično razsvetljujemo po EM sili (svetem duhu -to je teološka prispodoba razumevanja EMsile), ki po lastni samozakonitosti ciklično vpliva na vse nas in nas sočasno prebudi v razsvetlenje-vesoljno samospoznanje.In če se bojiš boga/stvarnika, ga spoštuješ, mu oporekaš, ga zanikaš,poznaš, hja to s to samodelujočo zadevo nima nič,vsak ima možnost in jo bo tudi spoznal, da se lahko obrne k pravemu razsvetlenju vesoljno samospoznanega življenja.
Hvala za vašo pozornost ~ do naslednjič.
( razmišljanja iz življenja tinke & guru & love  (((;♥)
Namaste  (;♥

To je skoraj v popolnosti prepis mojih misli.Kdor se želi prepričati mu bom skušal najti moj prvoten zapis na E Dnevniku.Kdor me malo bere ve,da o tem pišem samo jaz.Dajana in Ana poznata Daniko,ki sem jo učil razumeti zadeve na E Dnevniku.

Ta Danika,tudi Fee se danes na drugem blogu imenuje Tinka -na RTV blogu.Piše na veliko o mojem vedenju,ki sem ji ga podajal na Ednevniku.MEni osebno je v veliko veselje,da o tem piše. Skoraj sem že pozabil na svoj stavek ;

Zlo ne priznava dobrega,a dobro priznava zlo in mu sočasno pomaga premagati lastno zlo! Ta stavek sem zapisal pred kakšnimi štirimi leti!

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
1
rastko plohl
0
Jun 02, 2016
lp
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-06-02 11:31:38 (Jun 02, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
KOGA LAHKO SPOŠTUJE OBIČAJEN SLOVENEC ?
SMO MI POTOMCI NEZEMLJANOV IZGNANIH IZ RAJA ?*
VESOLJNA GEOMETRIJA
SINTROPIJA- Fizika Andreja Detele
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

kupite actavis promethazine z vijoličnim sirupom za kašelj codeine kupite tablete proti bolečinam, nembutal, seconal, oxycotin, di, valium, hydrocodone & ritalin online. ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijevega cianida, tablete in prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

velika ponudba nadomesnih tipkovnic za prenosne računalnike znamk acer, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. cene se gibljejo okoli 25,00€ - 40,00€. veliko tipkovnic je na zalogi v našemu skladišču. vabljeni!

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

velika ponudba nadomestnih napajalnikov za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. veliko napajalnikov je na zalogi. hitra odprema. cene se gibljejo okoli 15,00 - 30,00€. vabljeni.

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 25 €

velika ponudba nadomestnih baterij za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, clevo, dell, fujitsu, gateway,.. na zalogi je veliko baterij. hitra odprema. cene baterij se gibljejo med 25,00€ in 100,00€. 

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

7081.) kaznilnica v snegu - gaston charlet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

15.) menuet za kitaro - vitomil zupan

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4333.) njeno življenje - guy de maupassant

Kategorija: Leposlovje

Cena: 7.99 €

156.) gostilne na slovenskem

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 15 €

1084.) vzgoja otrok v težavnih obdobjih - dr. benjamin spock

Kategorija: Leposlovje

Cena: 13.99 €

1709.) šopki za adama venijo - andrej blatnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj