Rešitev je v posamezniku kot pomoč skupnosti in skupnosti kot pomoč posamezniku.

Objavil/a Andrej Slovenija, dne 2016-10-25 ob 22:34:32



When will you sheeple wake up?

Svetozar Radišić - Neokortikalni rat i NWO

https://www.youtube.com/watch?v=m3qHZ03bo2I

Dr. Svetozar Radišič je ogromne pomembnosti za razumevanje vsega kaj se danes dogaja. Je stokovnjak iz oblasti teorije vojaške veščine, je strokovnjak iz metodologije vojaške veščine. V metodologijo vojaške veščine je vnesel novo klasifikacijo vojne. Dal je znanstveno razlago za izven telesno bojevanje izven vojaške sfere. Govori o neoboroženi obliki agresije, o definiciji popolnih, totalnih vojn. Znanstveno razloži neokortikalno borbo in vsedimenzionalno obrambo organizaciskih modelov za izpopolnjevanje borbene gotovosti. Znastveno razloži delovanje elektro magnetnega in vibracijskega orožja.Predvideva kako se bodo v bodočnosti v prostoru dogajale vojne, kako se bodo odvijale vojne operacije.

Govori večdimenzionalno in globoko, pozorno je treba razumet kaj govori. Rešitve so!!!

Obstajajo ljudje kateri poznajo rešitve, vendar so neslišani, njihovo pisanje ni objavljeno v medijih, njihovo delovanje ne prenašajo po nacionalni televiziji. Njihov glas nas ne doseže. Z silo na ulicah ne bomo rešili nič, v še večje težave nas bo to spravilo. Moramo se ozavestit, smo v veliki zamudi. To je agenda Iluminatov kateri so načrtovali Napoleona, I svetovno vojno in drugo svetovno vojno načrt za tretjo so izpilili na preteklih dveh, ter po vseh vojnah katere so bile po letu 1945. Naša država, oblast in administracija nima pripravljene strategije obrambe, obrambe na vseh nivojih psihološkega vojskovanja. Dušijo resnico. Večdimenzionalna obramba, če bi v adninistraciji imeli posluh in ugotovi na kakšen način se upliva na človeške možgane. Na kakšen način se menja zavest posameznika z zunanjimi dejavniki.
Uporno nam preko medijev in zakonov ponavljajo da moramo sprejemat migrante. To je dobro načrtovana agenda. Ta projekt je v teku 2500 let, v ta projekt je vključeno vse, tudi del kateri se nanaša na prostozidarje.
Že 500 let pred našim štetjem do sedaj održujejo iste simbole. Tej simboli so danes vseprisotni. V tem času so se organizirali na različne načine. Vatikan skozi zgodovino zavzema prostore, države tako, da so z strategijo vojne operacije katera traje še danes  z ekonomsko vojno, informacijsko vojno, kontrolo medijske sfere, kontrolo religije, z manipuliranjem v kulturološki sferi. V kolikor bi vedeli bi mogoče ublažili proces v katerem se nahajamo. Bili bi ozaveščeni vojne v kateri smo udeleženi, predvsem da spoznamo koliko smo ne ozaveščeni, da sodelujemo v vojni. V vojni kateri mi kot človeška rasa nismo pripravljeni in ne znamo se odbranit od njihovih napadov. Nad nami se odvija večdimenzionalna vojna. Vključene so tudi EM frekvence, katere delujejo na naše možgane. Nihče se ne vpraša, kaj so vse te antene po centrih mesta, kako prevladujejo na strehah stavb. Kakšne frekvence oddajajo, koliko so močne, če vemo da lahko z frekvencami uplivamo na frekvenco delovanja srca, ali pa da z določeno frekvenco povečajo krvni pritisk. Lahko se vprašamo kaj delajo administracijske inštitucije pri ozaveščanju prebivalcev. Človeška vrsta je stalno pokazala, da je nedorasla izazivom v času, prostoru katerem se nahaja. Tako posameznik, kot celota kot narod, kot celotna človeška vrsta. Ta najbolj korajžni so v vojno šli vedno najprej, stradali in to je vse planirano. Vedno smo šli v vojno nepripravljeni. Da nebi ponovili napak iz zgodovine. Moramo kot posameznik in kot celota se odbranit, da do tega ne pride.

Rezultat iskanja slik za conspiracy to rule the world




Rezultat iskanja slik za forced vaccination, gmo, fluor, people foll

When will you sheeple wake up?

http://rebrn.com/re/when-will-you-sheeple-wake-up-982807/

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
1
abram1b2 Cej
1
Oct 25, 2016
Bravo Andrej ! Ulica nas ne reši,reši nas znanje in razumevanje teh zadev.
#1
Andrej Slovenija
Andrej Slovenija
Objavil/a 2016-10-25 22:34:32 (Oct 25, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Cepljenje? Obvezno cepljenje?
Iluzija TV
Pariz, konferenca za globalne klimatske spremembe.
Kako so stopili dvojčka 11.9. V New yorku
Svet v katerem živimo.
Rešitev je v posamezniku kot pomoč skupnosti in skupnosti kot pomoč posamezniku.
Methernitha, The Testatika Machine 3-4kW 270-320V statična energija
Prilepi sem fotografijo satelita v orbiti, vesolju ali pa fotografijo bilokaterega planeta. RW100EUR
Hurikan Matt HARP obroč 4.10.2016 Geoinženiring
(NE)VERNIKI MIŠLJENJA
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2019
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Oglasi

  dober dan,   tu se prijavite za vse vrste posojil, ne glede na vaše finančno stanje, naše posojilo se giblje od 2.000 do 1.000.000 evrov, poskus pa vas bo prepričal. naš edini cilj je pomagati ljudem, zato nam pišite preko e-pošte na hopkinsonloan@outlook.com in izpolnite spodnje informacije.   polno ime: znesek posojila: trajanje posojila:   hvala.  

Kategorija: Ostalo

Cena: 10 €

6917.) juliette justine - marki de sade imam še ostale knjige te zbirke

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5124.) kaj je mojemu otroku - sabine pauki andrea kisch

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 18.99 €

4453.) pot v hlapčevstvo - hayek friderich august

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16.99 €

2067.) trije prašički

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

7741.) poti , obrazi , pokrajine , ex ponto nemiri lirika , umetnik in njegovo delo , znamenja , nemirno leto , jelena , ženska , ki je ni , prekleto dvorišče , omerpaša latas , žeja , znamenja ob poti - zbirka ivo andrić cena je za kos

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 8.99 €

6964.) lastovka čez ocean  domovina v srcu - anton  ingolič

Kategorija: Zdravje

Cena: 18.99 €

3304.) winnetou - karl may 1-12 knjig

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 29.99 €

1882.) mojih pet življenj - gusti stridsberg

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

1551.) besedna umetnost ii

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

pri amikum-u vam nudimo storitve prevajanja. prevod iz angleščine v slovenščino ali prevod iz slovenščine v angleščino vam opravimo po ugodnih cenah. prevajamo daljša besedila:      ♣ s področja družboslovja,  ♣ filme, nanizanke, serije, dokumentarce, ♣ navodila, kataloge, brošure, ♣ oglase, ♣ spletne strani ♣ deklaracije, etikete …   kontakt: gsm: 031 530 081 spletna stran: https://www.amikum.si <span #000000;"="">facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 14 €

amikum vam nudi lektoriranje diplomskih nalog, lektoriranje magistrskih nalog in lektoriranje doktorskih nalog. uspešno lektoriramo vsa zaključna dela in druga besedila. za naloge, ki so obsežne, vam nudimo tudi popust. več informacij o postopku lektoriranja dobite na naši spletni strani. na voljo pa smo vam na vseh spodnjih kontaktih. gsm: 031 530 081 spletna stran: amikum e-pošta: info@amikum.si facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 1.4 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj