Holokavst je Ideološki (ni zgodovinski) pojav za Khazarsko mafijo

Objavil/a Andrej Slovenija, dne 2016-09-24 ob 11:37:08

Holocaust is an ideological (not historical) phenomenon for the Khazarian Mafia

 1. There is no trace of a 'Hitler order' to exterminate the Jews;
 2. key witnesses have either falsified or greatly exaggerated important aspects of their stories;
 3. major death camps – Belzec, Chelmno, Sobibor, and Treblinka – have all but vanished;
 4. we find little evidence of disturbed earth for mass graves;
 5. we find few remains of the millions of alleged victims – neither bones nor ash;
 6. mass-gassing with Zyklon-B would be nearly impossible without ventilators and ceiling holes;
 7. mass-gassing with diesel engine exhaust is practically impossible, given the low level of carbon monoxide;
 8. wartime air photos of Auschwitz show none of the alleged mass-burnings or cremations;
 9. the '6 million' number has no basis in fact, and actually traces back decades before the war;
 10. trends in Jewish world population strongly suggest less than 6 million lost; and
 11. the present number of "survivors" – currently over 1 million – implies few wartime deaths.

http://codoh.com/library/document/3343/

he Majdanek Gas Chamber Myth debunks the “Gas Chambers Disguised as Shower Rooms” propaganda coup.

Majdanek was the first major concentration camp liberated by the victorious Allies. Upon capture by the Soviet Union, original propaganda claimed that 2 million were murdered in a “factory of death” which included seven homicidal gas chambers.

However, Majdanek was captured largely intact and a large amount of documentation and physical evidence helps to acquit the Germans of the “Gas Chambers disguised as shower rooms” blood libel.

The original, outrageously inflated propaganda death toll has precipitously dropped, and 5 of the 7 originally alleged “homicidal gas chambers” have been admitted to never have served as homicidal gas chambers.

The Majdanek Gas Chamber Myth demolishes the Holocaust exterminationist “Gas Chambers Disguised as Shower Rooms” propaganda hoax and shows how Majdanek is a microcosm of the larger Holocaust Hoax.

Watch The Majdanek Gas Chamber Myth, a new documentary from the filmmaker of The Last Days Of The Big Lie and The Treblinka Archaeology Hoax!

http://codoh.com/

http://www.veteranstoday.com/2016/07/18/logic-and-reason-can-and-will-destroy-the-holocaust-establishment/

http://www.veteranstoday.com/2016/09/24/holocaust-is-an-ideological-not-historical-phenomenon-for-the-khazarian-mafia/

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
3
Andrej Slovenija
0
Oct 14, 2016
V treh minutah lahko pridete do spremembe razmišljanja o dogodkih v taboriščih, nemci so imeli to lastnost da so si vse zapisovali, tako tudi koliko premoga so dobijali v taborišča, po izračunici ta premog je bil komaj dovolj za ogrevanje taborišča.

Kdo je komu napovedal vojno:
Judea Declares War on Germany

https://www.youtube.com/watch?v=D4djXYeaoT0

Judea Declares War on Germany - YouTube

We often go through life believing what we are raised to believe. And for many people if they trust their source of info
#3
Andrej Slovenija
0
Oct 12, 2016
Stalno se nekaj kregamo v zgodovini z Italjani, Nemci, Avsrici,Madžari, sedaj ponovno z Hrvati, v glavnem v zgodovini smo se vedno bojevali eni narodi z drugimi, vsak se je šel zrtvovat ko je kralj tako naročil.
ne dolgo po tem v novejši zgodovini, smo se razdvojili še na naše in vaše, v naših podzavestih so nam razdvojili še pomen barv. Če misliš na eno barvo si komunist, če misliš na drugo barvo si fašist.... medtem naši vojaki hodijo na vojaške misije v Bosno, Afganistan, irak, kosovo, ne vem če so že v Belgiji in Franciji, v Poljski so bili in tudi v Litvo naj bi šli, nas branit pred verjetno grožnjo Rusov.

Če vemo kdo danes stoji za stanjem v katerega smo pahnjeni, od uničene samopodobe posameznika, kot celote družbe, do staha drugih ras, od straha do svoje rase. Tej falž židje zionisti in vsi lutkarji kateri jim služijo.
Vedno nas žrtvujejo, vedno, napisali so lažno zgodovino, da se še bolj bogatijo in nam vedno bolj zategujejo jajca.
Mi pa delamo žico na meji z Hrvaško, celo na Makedonsko mejo, z vojaško ladjo so na meji z Afriko.
Mi na slepo verjamemo, da so krivi za naš strah, tej prebežniki, ki so poslani sem z strani tej kateri se grejo delat novega svetovnega reda,... red kaosa nam želijo naredit, že sedaj smo v kaosu, v Belgiji je izredno stanje, v Franciji je tudi izredno stanje, podaljšali so ga po lažnih izsceniranih dogodkih tudi v Nici.

Ne razumem ali so naši voditelji bolj zabiti od nas, da tega ne vidijo, ali so kolaboranti tega zlega plana zionistov,lažnih židov... kateri javno vse povsod govorijo kako bodo zavladali,... in to v kaosu.

Tokrat moramo razmišljat bolj modro, držat na vse načine, da ne pride do medrasnih, medverskih spopadov, moramo pazit, ker nas hočejo spravit v brezupno stanje, kjer smo željni revolucije,....ali pa maščevanja...Vsak se lahko prepriča da so 90% teh terorističnih napadov v Parizu, Bruslju, Nici, bilo izpeljanih od istih organizaciac, katera želi da se spremo med seboj, v Nemčiji, če verjamete ali ne zionisti imajo pod kontrolo nacije, v vsako skin hed organizacijo imajo pod svojim upravljanjem. V Nemčiji imajo tajne službe VB svoje selafiste(vegabiste) kateri so 200 let plan ene agende, od 400 let starejše agende, še 100 let od glavne agende. Mislim da je to new age, kjer bodo vse religije enake. Za prit do tega, bodo najprej naredili kaos, pol bodo poslali svojega mesijo, da naredi čudež......Hotel sem napisat v Nemčiji so ustvarili tezo in antitezo, še kakšno finančno krizo, da jim uspe naredi, bodo razmere za kaos, še Nemce katere 70 let programirajo kako so genocidni narod, vsak dan jim to ponavljajo od malih nog. So postali tako čudni, samo delajo, pol pa gredo na razne parade ponosa, sploh se jim ne da imet otrok, dekadenca pae exelence,dobro da je nemčija velika in je veliko tudi pri njih spoznalo finto, od zionistov ... kot nekateri so razumeli, da vsej tej novi zakoni, oziroma namere o programiranju društva, da so proti naši volji, volji posameznika... jih razumemo kot vsiljenje, zato, monsanto in podobni morajo sprementit taktiko,....si pridobivamo dragocen čas, moramo ostat zbrani in ne nasedat medijem, kateri so narejeni da nam zasužnijo možgane. Možgane smo prodali tv ekranu. Kupujemo vsako sranje katero nam prikažejo, kot nujno potrebo. Pročila so na vseh programih enaka, kot velik medijski spetakel ala Truman šow.

Delat da nam bo jutri boljše, ne se delat da bo jutri boljše če bomo si kupili nov avtomobil. So prišli trenutki ko moramo aktivirat vsako celico našega srca, pamet je preveč zabašana, v njej vlada megla, gledamo v zgodovino iz nje ne znamo brat prihodnjost. Poglejmo svoj kompas, kateri je na vestjo,srce je lahko vodilo, če so naše oči zamazane, ušesa gluga, moramo zaupat srcu da z njim kreiramo vizjo prihodnosti in njej sledit, ....v tem društvu katerem živimo, je način življenja postal kot rak rana, če ne bomo spremenili način življenja se bomo uničili sami sebe in še naše bližnje.

Sedaj se ne ve kdo pije kdo plača,... če ima sploh kdo kontrolo nad našo prihodnjostjo.!?

Ali bomo primili krmilo v svoje roke, ker tej falš židje, so nam že najboljši sosed, Konzum le lastnik Merkatorja, Rodšilt je lastnik Konuma, torej najboljši sosed nam je Rodšild, glavni falš zionist, če bomo dovolili provokacje naz bodo tej falš židje zamenjali z kakšno radikalno civilizacijo iz afrike, savdske arabije financirani od Soroša in slovenskih kolaborantov.

#2
Andrej Slovenija
0
Oct 11, 2016
Omorilcih skupnosti mojih, vaših prednikov, ter o mojih ter vaših morilcih, nima nihče komentaja?
Kaj vam je vseeno, da so nas lažni židje, toliko krat prej spravili, da se ubijamo med seboj, ter vam je vseno če to želijo storiti tudi sedaj, nam.
Vse medije imajo v lasti, tudi lutkarji so lutkam od naših oblastnikov.
Nikoli nam ne bodo povedali resnice, vedno bodo hoteli da smo sprti med seboj, tako nam oni vladajo.


Kakšni židje, o čem ste vi toliko tiho,... ter jih z tem poveličujete, poglejte dokaze, vedno so imeli korist od vsake vojne so izšli bogatejši, več jih je bilo po vsaki vojni, nas pa manj. Za njih smo vedlo bili gojimi. Vedno moramo delat za njih, tako kot naši oblastniki morajo delat ua njih. Zato od njih ne bomo nikoli izvedeli resnice. Same laži, in laži. 10% resnice. Naša zgodovina je zmaličena do amena. Zgodovina židov ter njihove današnje bogatije in vojne po svetu, dekadenca,... so nam bolj ljube kot zgodovina naših prednikov na območju katerem živimo.


Weather War & Holocaust Hoax chris dorsey on 2 Open Minds Radio
https://www.youtube.com/watch?v=4k5QUmR9buU

Weather War & Holocaust Hoax chris dorsey on 2 Open Minds Radio - YouTube

We speak with Chris Dorsey of the Virginia Militia. We discuss the overreaching, out of control authority, the governmen
#1
Andrej Slovenija
Andrej Slovenija
Objavil/a 2016-09-24 11:37:08 (Sep 24, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Cepljenje? Obvezno cepljenje?
Iluzija TV
Pariz, konferenca za globalne klimatske spremembe.
Kako so stopili dvojčka 11.9. V New yorku
Svet v katerem živimo.
Rešitev je v posamezniku kot pomoč skupnosti in skupnosti kot pomoč posamezniku.
Methernitha, The Testatika Machine 3-4kW 270-320V statična energija
Prilepi sem fotografijo satelita v orbiti, vesolju ali pa fotografijo bilokaterega planeta. RW100EUR
Hurikan Matt HARP obroč 4.10.2016 Geoinženiring
(NE)VERNIKI MIŠLJENJA
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2019
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Oglasi

  dober dan,   tu se prijavite za vse vrste posojil, ne glede na vaše finančno stanje, naše posojilo se giblje od 2.000 do 1.000.000 evrov, poskus pa vas bo prepričal. naš edini cilj je pomagati ljudem, zato nam pišite preko e-pošte na hopkinsonloan@outlook.com in izpolnite spodnje informacije.   polno ime: znesek posojila: trajanje posojila:   hvala.  

Kategorija: Ostalo

Cena: 10 €

6917.) juliette justine - marki de sade imam še ostale knjige te zbirke

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5124.) kaj je mojemu otroku - sabine pauki andrea kisch

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 18.99 €

4453.) pot v hlapčevstvo - hayek friderich august

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16.99 €

2067.) trije prašički

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

7741.) poti , obrazi , pokrajine , ex ponto nemiri lirika , umetnik in njegovo delo , znamenja , nemirno leto , jelena , ženska , ki je ni , prekleto dvorišče , omerpaša latas , žeja , znamenja ob poti - zbirka ivo andrić cena je za kos

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 8.99 €

6964.) lastovka čez ocean  domovina v srcu - anton  ingolič

Kategorija: Zdravje

Cena: 18.99 €

3304.) winnetou - karl may 1-12 knjig

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 29.99 €

1882.) mojih pet življenj - gusti stridsberg

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

1551.) besedna umetnost ii

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

pri amikum-u vam nudimo storitve prevajanja. prevod iz angleščine v slovenščino ali prevod iz slovenščine v angleščino vam opravimo po ugodnih cenah. prevajamo daljša besedila:      ♣ s področja družboslovja,  ♣ filme, nanizanke, serije, dokumentarce, ♣ navodila, kataloge, brošure, ♣ oglase, ♣ spletne strani ♣ deklaracije, etikete …   kontakt: gsm: 031 530 081 spletna stran: https://www.amikum.si <span #000000;"="">facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 14 €

amikum vam nudi lektoriranje diplomskih nalog, lektoriranje magistrskih nalog in lektoriranje doktorskih nalog. uspešno lektoriramo vsa zaključna dela in druga besedila. za naloge, ki so obsežne, vam nudimo tudi popust. več informacij o postopku lektoriranja dobite na naši spletni strani. na voljo pa smo vam na vseh spodnjih kontaktih. gsm: 031 530 081 spletna stran: amikum e-pošta: info@amikum.si facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 1.4 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj