-       Narednica Lindsay Boxer

-       Umori brezdomcev

-       Yuki Castellano

-       Marc Christopher

-       Posilstvo

-       Briana Hill

-       Narednik Stevens

-       Sojenje

-       Klub preiskovalk umorov

-       razkritje

 

 

Založnik o knjigi:

 

Niz streljanj v San Franciscu razkrije metodičnega in nepredvidljivega morilca in plašna ženska se odloči, da bo zaupala narednici Lindsay Boxer. Njen zaupni namig Lindsay privede do neprijetnih zaključkov, tudi do tega, da je z enim od oddelkov na policiji nekaj strašno narobe.


Lov za morilcem narednico Boxerjevo vodi izven njene pristojnosti in nevarno vpliva nanjo. Pokažejo se prvi neprijetni znaki zdravstvenih težav, zato ji prijatelji in zaupnice iz Kluba raziskovalk umorov svetujejo, naj si kaznivih dejanj ne žene preveč k srcu. Narednica si ne more pomagati, da zaradi primera ne bi zašla v še nevarnejše vode.
Lindsay, odlikovane policistke, ljubeče žene, predane matere in zveste prijateljice, trdni značaj ni še nikoli pustil na cedilu. Zdaj pa se sooči z morilcem, ki je odločen, da jo bo uničil.




17. strelec, nova pretresljiva kriminalka iz serije Kluba preiskovalk umorov, prinaša preplet vrhunske zgodbe, eksplozivne napetosti, strašljivih umorov in nepozabne akcije, po kateri sanfranciške ulice ne bodo nikoli več to, kar so bile.

 

 

OCENA: od 1 do 10 = 8