Po popolnem polomu prvega dne, sem drugi dan preskočil divjo plažo. Lahko priznam, da mi je bilo nerodno, ker se nisem imel možnosti izkazati.

 

Ampak v moje opravičilo je govorilo dejstvo, da sem bil še zelo mlad, mladinec, popolnoma neizkušen in poln testosterona, tako, da je moj kurac lahko že ob dotiku ženske roke eksplodiral.

 

Zvečer sem se odpravil v mesto. Malo sem pohajkoval, sedel v lokal, naročil pijačo in opazoval okolico.

 

Bilo je vroče in soparno, tako,da so se dekleta in ženske napol gole sprehajale po mestu.

 

Užival sem v razgledu in sanjaril o švabicah s plaže.

 

Nenadoma ju zagledam. Ko sta šli mimo mene, sta me zagledale. Pomahal sem jima in ju povabil, da prisedeta.

 

Približali sta se moji mizi, na mizo odložili manjši listek papirja in odšli naprej.

 

Ko sem pobral listek, sem na njem prebral kratko sporočilo: »Komm heute um 8 Uhr an diese Adresse« (pridi danes ob 8ih na ta naslov).

 

Sporočilo mi je dvignilo pritisk.

 

Pogledal sem na uro. Kazala je 7, tako, da sem imel še eno urico časa.

Spil sem pijačo in se odpravil domov. Skočil sem pod tuš in ker sem pričakoval divji večer in ker sem se zaklel, da se tokrat ne bom osramotil, sem si ga dobro zdrkal, tako, da ne bo kakšnih presenečenj. Potem se sem hitro uredil, našprical s parfumom in se odpravil v njun bungalov.

Prišel sem malo pred osmo uro in potrkal na vrata bungalova.

Čez nekaj trenutkov sem zaslišal korake. Odprla mi je švabica z majhnimi joškicami, tista pri kateri sem se osramotil, ko sem po parih sunkih v njeno vročo pičko že bruhal spermo.

Začutil sem vročico v glavi.

Švabica je bila oblečena v prosojno kombinežo, tako, da se je videlo njeno pohotno vroče telo.

Prijela me je za roko in me povabila me je v notranjost bungalova.

Bil sem v pričakovanju, oblivala me je vročica  in v hlačah sem že začutil trdoto. Odpeljala me je v spalnico, kjer naju je na postelji čakala njena prijateljica, tista z veliki joškami.

Občutek sem imel, da sanjam.     Ali se mi to resnično dogaja?

Povabili sta me, da sedem na posteljo. Veliko posteljo za dva, tri, štiri….

Na mizi je čakal šampanjec. Trčili smo in nazdravili.  Nismo se še uspeli predstaviti, ker se je včeraj na plaži vse tako hitro dogajalo.

Švabica z majhnimi joškami je bila Frida, švabica z veliki joškami pa Ester.

Ester me je prijela z roko in jo položila na svoje lepe, velike joške. Z roko me je vodila počasi navzdol, na trebušček, popek, do svoje vroče pičke.  Ker sem bil še zelo neizkušen, sem jo pričel drgniti po pički, tako, da me je morala zaustaviti in me voditi, kako naj jo božam. Lepo počasi, s krožnimi gibi.

Hitro sem dojemal kako žensko vzburjati, da ne smem nikamor hiteti, ker mi ne bo nikamor ušla.

To so bile moje prve učne ure rajcanja ženske.

Frida me je medtem počasi slačila in me z jezičkom obdelovala po vratu. Med slačenjem se je z jezičkom spuščala vse niže.

Užival sem.

Ester se je nato ulegla nazaj na posteljo in razširila noge. S prstom si je pričela krožiti po robu svoje pičke. Povabila me je, da se nagnem k njej, da jo obdelam  z jezikom.

Z lizanjem pičke sem imel malo izkušen. Ko sem se z jezikom dotaknil roba Esterine pičke se začutil mehkobo in lep sladkast okus. Počasi sem krožil po robu pičke in opazil, da ji prija. Krožil sem počasi, brez ihte, se mimogrede dotaknil ščegetavčka, tako, da se je njeno telo usločilo nazaj. Očitno mi je šlo dobro od rok.

Medtem me je Frida popolnoma slekla. Obrnila se je na hrbet, zlezla pod mene in se lotila mojega trdega, vročega kurca.

Počasi mi ga je drkala. Z usti ga je objela in ga pričela fafati. Super je bilo. Noro dobro. Najraje bi se uščipnil, da bi se prepričal ali se mi to res dogaja.

Hvala bogu,da sem si ga prej nadrkal, ker bi takrat po vsej verjetnosti že bruhal spermo.

Lizanje pičke mi je šlo vse bolje od rok, saj je Ester globoko dihala in stokala. S prstom se vstopil v notranjost njene pičke in vse bližje je bila orgazmu. Lizal sem in lizal, Ester je bila vse glasnejša:«ja, ja, schaci, ich komme, ich komme Mike, jaaaaaa…«.

Ester je bila prva ženska, ki sem jo pripravil do orgazma. Bil sem ponosen nase.

Sedaj je bila na vrsti Frida. Potisnila me je na hrbet in se mi z pičko od zgoraj približala moji glavi.

Počasi jo je spustila na moja usta in z jezikom se že čakal, da se je lotim.

Medtem mi je Ester na kurac nataknila kondom in sedla nanj.

Noro. Ali je lahko še kaj boljšega?

Ester se je v počasnem ritmu gibala po mojem trdem, vročem kurcu, ko sem z jezikom obdeloval Fridino pičko.

Fridina pička je bila slastna, vroča, malce tesna. Med lizanjem pičke sem ji s prstom dražil ščegetavček, da je kar malce norela.

Vroče je bilo. Čutil sem pot po svojem telesu, ko sem noro užival v plesu dveh vročih švabic.

To so bile sanje  vsakega moškega, kaj šele mene, mladička, ki nima skoraj nobenih izkušenj v sexu. Komaj sem čakal, da o tej dogodivščini poročam svojim prijateljem.

Frida je bila vroča, diktirala je tempo, tako, da je še bolj potisnila svojo pičko na moj obraz, na moja usta, na moj jezik.

»Jaaaa Mike, komm, komm, jaaaa«, je vpila, ko me je držala za glavo in potiskala moj jezik v njeno vročo pičko. »Ich komme, ich komme Mike, jaaaaa«, je ječala, ko ji je prihajalo.

Ali sem resnično tako dober učenec?

Frida je zapustila moj jezik, Ester pa je v divjem ritmu skakala po mojem trdem kurcu. Prijel sem njene vroče velike joške, jih božal, lizal in  cuzal njene bradavičke.

Moj trd, vroči kurac bi kmalu eksplodiral, tako, da sem moral ustaviti Frido.

Švabicama sem pokazal, da se obe obrneta na kolena, druga ob drugi.

Približal sem se jima od zadaj in najprej potisnil kurca  v Fridino pičko. Njena pička je bila vroča in vlažna in tesnejša od Esterine.

 

Porival sem jo v počasnem tempu, da bi čimdalje trajal ta užitek. Ko sem bil blizu orgazma sem kurac izvlekel in njene pičke in ga čez nekaj trenutkov potisnil v Esterino.

Ker sem potem kmalu začutil, da mi bo prišlo, sem odvrgel kondom, Ester in Frida pa sta se sklonili k mojemu kurcu in ga pričeli drkati. Ena mi ga je počasi drkala, druga pa mi je lizala jajčka.

Enostavno nisem mogel več zdržati. Prijel sem svoj kurac, ga naslonil na Esterine joške in si ga zdrkal po njih. Sperma je špricala v dolgih curkih po njenih fantastičnih joškah.

Švabici sta  se sladko smejali. Ponudili sta mi še en kozarec šampanjca, potem pa smo se poslovili.

 

Bil sem pijan od šampanjca, še bolj pa od vročega, norega doživetja.

 

Drugi dan se zopet odšel na plažo, kjer dva dni nazaj srečal švabici. Nisem ju našel.

 

Očitno sta odšli domov. Mogoče pa se naslednje leto zopet srečamo.