Samosvoja (b.p.) je pred dnevi dočakala svoj 100. zapis.

Ker sem velik ljubitelj statistike in najmanj 1 x tedensko spremljam število ogledov mojih zapisov, sem ujel trenutek, ko sem na enem zapisu nabral že več kot 5.000 ogledov.

 

Zelo zanimivo se mi zdi, da gre za zapis z erotično vsebino.

 

Ne bom sicer trdil, da me je to presenetilo, ker že nekaj časa opažam, da so, vsaj pri meni, najbolj gledane vsebine ravno vsebine obarvane z EROTIKO.

 

Gre za zapis o ženskih oblinah, ki so, to priznam, meni zelo ljube :

 

http://www.publishwall.si/Mike.1968./post/115449/obline-ali-za-vsakega-nekaj  , ki ima do današnjega dne že 5.008 ogledov. Seveda je bil ta zapis napisan že davnega 13.01.2015, kar pa seveda ne zmanjšuje vrednosti teh številk.

 

Nesramežljivo bom priznal, da sem na to ponosen, čeprav na nekaterih zapisih pričakujem vsaj kakšen komentar več.

 

Seveda je veliko dobrih erotičnih zgodb. Serija »KO POPUSTIJO ZAVORE« je pred dnevi dosegla že 24. nadaljevanje in še nekaj takšnih zgodb bo slej ko prej ugledalo luč sveta.

 

Nekatere izmed njih imajo že več kot 1.500 ogledov in branost se še povečuje, iz dneva v dan. Te zgodbe so na voljo tudi na internetni strani za odrasle : blog69.si, kjer se zadnje leto, več ali manj, samo jaz pojavljam kot avtor zgodb. S tem pa vabim tudi druge avtorje, da napišejo kakšno dobro zgodbo.

 

 

V vsem tem času, ko sem z vami na Publishwallu, sem danes dosegel že preko 280.000 vseh ogledov. Kar pomeni, da imam povprečno na zapis skoraj 493 ogledov.

 

Statistika je pa itak ku..a.

 

Kot sem že omenil je, vsaj pri meni, največ branosti pri erotičnih zapisih oziroma zapisov z znaki erotike. Pa naj si gre za takšno, recimo, bolj nežno erotika ali pa trdo pornografijo.

 

Vsem, ki teh zapisov ne berejo, ravno zaradi »grdih besed«, čeprav je že naš največji slovenski Pesnik v prvi polovici 19tega stoletja napisal pesniško zbirko »FUK JE KRANJCEM V KRATEK ČAS«, tako, da tudi beseda FUK ni, vsaj zame »grda beseda«.

 

Če koga zanima si poglejte na strani : https://www.erepublik.com/sl/article/zanimiva-pesnitev-na-scaron-ega-najve-jega-pesnika-2113788/1/20 , odlično Prešernovo pesnitev ali v tistem času, tako imenovano »svinjepisje«.

 

Seveda je poleg erotike, zopet vsaj pri meni, največ ogledov zapisov o ŠPORTU.

 

Že na drugem mestu po ogledu se je znašel zapis o športu in sicer :

 

http://www.publishwall.si/Mike.1968./post/117992/tina-maze-mateja-svet, ki ima tudi zavidljivih 4321 ogledov.  

 

Zelo dobro gledane so tudi moje : »KAVČ ANALIZE« v katerih naredim analizo nekega športnega dogodka. V ospredju je seveda NOGOMET.

 

Največ ogledov je imela kavč analiza :

 http://www.publishwall.si/Mike.1968./post/123237/kosarka-iii-ali-sasova-resnica , ki je bila napisana Aprila 2015 in ima že 1697 ogledov.

 

 

V mojih zapisih najdemo tudi POLITIKO. Najbolj gledan zapis je še vedno zapis :  

http://www.publishwall.si/Mike.1968./post/150537/teror-v-franciji-sahidi , ki ima 3856 ogledov.

 

Potem so tu resničnostni šovi. Priznam, da sem redno spremljal resničnostne šove do zadnjega dela lanske KMETIJE, GOSTILNE IŠČE ŠEFA in MASTERCHEFA. Letos temu ni več tako, ker letošnja KMETIJA mi je brezvezna, drugih šovov pa ni.

 

No priznam, da gledamo samo letošnjega SURVIVERJA, ampak ne delam nobenih analiz.

 

Najbolj gledan zapis s področja RESNIČNOSTNIH ŠOVOV je zapis iz lanske KMETIJE :

http://www.publishwall.si/Mike.1968./post/152118/kmetija-ne-priznam-in-pika-analiza-ix , ki ima že 3458 ogledov.

 

Poleg zapisov iz teh glavnih področij, ki sem jih naštel pa sem se letos lotil tudi zapisov s področja literature in sicer kratki zapisi o knjigah, ki sem jih prebral. Teh knjig oziroma zapisov se je nabralo že 221, kar je lepa številka. Seveda bo teh zapisov vnaprej malo manj, ker sem zdaj na tekočem in po vsaki prebrani knjigi, se bom zopet javil z zapisom.

 

Največ ogledov s področja literature je pa za knjigo : http://www.publishwall.si/Mike.1968./post/122694/knjiga-iv-ne-gre-samo-za-kolo-lance-armstrong , ki ima od Aprila 2015 že 776 ogledov.

 

Za konec pa še nekaj malega statistike mojega pisanja na Publishwallu.

 

Petega Septembra 2014 sem napisal prvi zapis na Publishwallu.

 

Po 809 dneh ali po dveh letih, dveh mesecih in 17tih dneh je nastalo (skupno s tem zapisom)  že 568 zapisov. Statistično 0,7 zapisa dnevno, kar je v primerjavi z nekaterimi blogerji na Publishwallu, ki imajo statistično tudi več kot 10 zapisov na dan, še sprejemljivo, vsaj zame.