Še en vrhunski triler fenomenalnega Carterja, ki ti z opisovanjem posameznih primerov umorov, zareže strah do kosti.

 

Kdo je skrivnostnež, ki mori? Je to znanec Policije ali celo sam Policist. Je kdo, ki je telo blizu detektivu Robertu Hunterju ali celo njegov sodelavec, partner, se sprašujemo skozi celotno knjigo.

 

Knjigo lahko prebereš v enem kosu, saj na koncu vsakega kratkega poglavja, takoj čakaš nadaljevanje, tako, da je knjigo težko odložiti.

 

Še enkrat več pa gre za knjigo, ki ni primerna za ljudi z bujno fantazijo in z občutljivim želodcem.

 

Založnik o knjigi:

 

Na travnati zaplati na losangeleškem mednarodnem letališču najdejo truplo ženske, ki je bila ugrabljena sedem dni pred tem. Morilec jo je namestil v položaj peterokrake zvezde, z odročenimi rokami in razkrečenimi nogami.



Obdukcija razkrije, da je bila mučena in umorjena na nadvse nenavaden način. Toda presenečenj s tem še ni konec. Morilec ima rad igrice in je žrtvi v grlu pustil sporočilo. 

Primer je dodeljen detektivu Robertu Hunterju, ki vodi enoto za skrajno nasilna kazniva dejanja. A skoraj takoj se pojavi drugo truplo. Hunter ve, da mora pohiteti. 

Hunter, ki ga vsak nov dan zasuje z novimi izzivi, se požene v lov za pošastjo, za plenilcem, v čigar preteklosti tiči strašna skrivnost. Njegove želje po tem, da bi ranil ljudi, njegove lakote po ubijanju ni mogoče potešiti
kajti on je SMRT.

  

 

OCENA: od 1 do 10 = 8