Smo že pri osmi knjigi Harlana Cobena. Se mi zdi, da od njegovih knjig postaneš že kar malo zasvojen. Ko prebereš eno, pa drugo, pa tretjo, že komaj čakaš četrto in tako naprej.

 

Po nekaj njegovih knjigah že približno veš kaj lahko pričakuješ. Pričakuješ pa lahko napeto branje, ki se bo stopnjevalo vse do samega vrhunca in to čisto na koncu knjige.

 

Založnik o knjigi

 

Pred dvajsetimi leti so štirje najstniki sredi noči iz poletnega tabora odšli v bližnji gozd. Dva so našli umorjena, druga dva sta izginila brez sledu. Življenje štirih družin se je za vedno spremenilo. Zdaj, po dveh desetletjih, se bo spet. Paul Copeland je okrožni tožilec Essexa v zvezni državi New Jersey. Kot samohranilec vzgaja šestletno hčer, potem ko mu je za rakom umrla žena. Ko poskuša uskladiti družinsko življenje s hitro napredujočo kariero tožilca, pozabi na pretekle travme, vendar ne za dolgo. Nekega dne najdejo žrtev umora, s katero naj bi bil povezan, kar ogrozi globoko zakopane skrivnosti tožilčeve družine. Ali je žrtev tabornik, ki je izginil skupaj z njegovo sestro? Ali je mogoče njegova sestra še živa ?

 

Vse knjige Harlana Cobena so zelo berljive in mene ful potegnejo notri, tako, da jih kar težko odložim.

 

 

OCENA: od 1 do 10 = 8