V komentarju oziroma v odgovoru na kritiko pod eno predstavitvijo knjige Harlana Cobena, sem zapisal, da pri predstavitvi knjig, ki sem jih prebral (čeprav nekateri v to dvomijo, ampak mi za to ni mar) ne delam recenzij oziroma obnov knjig.  Gre predvsem za predstavitev te knjig, ki sem jih prebral in tudi vrstni red nekaterih kriminalnih romanov, ki so pisani tako, da poleg posameznih primerov predstavljajo tudi življenjsko zgodbo detektivov, kriminalistov, forenzikov ali drugih "glavnih" akterjev.

Predstavljam vam sedmo knjigo Harlana Cobena, ki nadaljuje svoje zgodbe v svojem vrhunskem napetem stilu. Na razplet zgodbe in na pravega storilca vedno čakamo čisto do konca.

 

Založnik o knjigi:

Ko gospodinja Grace Lawson prinese domov nove družinske fotografije iz fotomata, je med njimi nerazložljivo tudi ena, ki nikakor ne spada mednje. Na njej je njen mož Jack v študentskih letih, skupaj s prijatelji. Ko mu Grace pokaže fotografijo, se Jack brez besed odpelje in izgine.

Gracino iskanje moža, za katerega izve, da so ga ugrabili, jo vrne v preteklost, v čas, ko je po splošnem streljanju na nekem rock koncertu srečno preživela.

 

 

OCENA: od 1 do 10 = 8