Pred leti sem odkril NUDIZEM. Lahko sicer rečem, da sem ga odkril že ko sem bil fantič mlad in sem še s starši hodil na dopust, na morje.

 

Ne spomnim koliko let sem imel, recimo, pa da sem bil v višjih razrednih osnovne šole.  Spomnim se, da smo bili v Červarju, hrvaškem letovišču blizu Poreča. Bili smo preko očetovega podjetja v nekem manjšem stanovanju.

 

Starša sta hodila na plažo, na navadno urejeno plažo, kjer so ljudje v kopalkah. Jaz pa sem se nekega dne odločil, da pa si malo pogledam še kakšno divjo plažo, ki je potekala naprej od urejene plaže.

 

Seveda so mi v tistem času hormoni delali na polno. V tistem času sem že veliko vedel o sexu, sicer samo teorijo, ki sem jo videl na porničih in v porno revijah, pa tudi drkal sem že kar nekaj časa.

 

Na divji plaži sem si izbral izvrstno mesto, malo višje in opazil dve »švabici«, ki sta se pražili na soncu. Bili sta nekje v 30-tih letih, ampak odlični, super in sexy.

 

Joškice sta obe imeli lepe in bogate, v lulike, ki so bile tedaj še kosmate, pa sem strmel iz svojega položaja, ko sta se raztegovale na plaži.

 

Ne vem, če sta me opazile, ker včasih sem imel občutek, da se kar malo nastavljata.

 

Seveda se je takoj poznala reakcija na mojem qrcu, saj mi je stal kot STOJAN.

 

Moram reči, da mi ni bilo nič nerodno, ampak sem se tudi jaz raztegoval po plaži z otrdelim qrcem in ob tem sanjaril.

 

Sanjaril sem seveda, tako kot večina mulcev v mojih letih, da bo vsaj ena, če ne že obe, prišla k meni in me povabila na sex.  Malo »morgen«. Ja, ampak sanjarit in ptem drkat pod tušem je bilo pa fajn.

Naslednjič sem se srečal z nudizmom po prvem letniku srednje šole ko sva s prijateljem odšla na morje v Poreč, kjer sva v kampu odšla na nudl plažo in sva oba polna najstniskega adrenalina ležala na trebuhu celi dve uri in s trdim qrcem vrtala luknjo v pesek.

 

No NUDIZEM pri moji bivši ni bil na sporedu, ko pa sem spoznal mojo zdajšnjo partnerko, pa je zopet prišel na plan.

 

Vsako leto, redno hodiva na »NUDL PLAŽO« in uživava na polno. Res ne vem kje sem bil vsa ta leta. Res mi je strašansko všeč valjanje po plaži brez vsake krpice.

 

Ima en zelo dober »plac«, kamor vsako leto zahajava in letos je bil ta prostor še kako zaseden, saj je bilo polno nagcev naokoli.

 

Seveda pa je fajn izkoristiti dobro s koristnim in si pogledati še kakšno dobro joškasto golo žensko, ki se zvira pa plaži in se nastavlja soncu.

Lulike pa imajo ženske zelo različno urejene.  Nekatere so lepo urejene, gole ali lepo oblikovane frizurce,  nekatere pa kar zelo nesramno kosmate.

Meni so seveda všeč ta prve, ker mi nekako ne paše, da imam med oralno obdelavo le-te, polna usta kocin. 

 

Seveda se pa na tej plaži najdejo tudi kakšni tipi, ponavadi domačini nad 50 let, ki pridejo na oglede teh žensk in se zvirajo po plaži in kažejo male qrce, pa jih nobena ne jebe.

 

Najde se tudi kakšen drkač, ki si malo skrit za skalo, opazujoč te ženske ali celo tipe, drka qrac vsem na očeh.

 

OGABNO.

 

Kaj pa »SEX ON THE BEACH«?

 

Ne, ne mislim COCTAILA.

 

Preprosto navadni fuk na plaži.

 

Priznam, da tega na plaži z mojo sedanjo partnerko pa še nisem počel. No mogoče sem ga ene 2 x samo porinil, samo za poizkušnjo, ker je namreč malo preveč previdna.

 

Sem pa sexal z eno bivšo v morju, pa tudi v kakšnih termah.

 

Moram reči, da mi je sex v vodi všeč. Sploh je zelo fajn, ker lepo tesni in voda samo še povečuje sexualne užitke.

 

Komaj čakam, da grem letos še kaj na dopust. V naravo, v divjino, gol in bos.

Pa še to.

Velikokrat na divjo plažo pridejo ljudje, ki se med nas nagce usidrajo v kopalkah. Enostavno ne dojamejo da ne spadajo tja. To je tako kot, da bi se jaz gol in bos sprehajal ali ulegel na navadno plažo, kjer so vsi v kopalkah.  Najbrž bi kdo poklical 113.

mike1968 - NUDIZEM JE FAJN

Pred leti sem odkril NUDIZEM. Lahko sicer rečem, da sem ga odkril že ko sem b