Pa smo spet pri »kavč komentarju«.  Se še spomnite rokometašev? Predvsem ZORMANA, ki je načel temo o FOTELJAŠIH, ki po forumih zlivajo gnojnico in svoj gnev nad uspehi in nad neuspehi naših športnikov?

 

Po hokejskem »neuspehu« na svetovnem prvenstvu skupine A v hokeju na ledu (sedaj elitna skupina), smo »FOTELJAŠI« zopet dobili svojo porcijo oziroma povzročili NEPREKLICNI ODSTOP NAŠEGA HOKEJSKEGA SELEKTORJA Matjaža KOPITARJA.

 

Priznam, da na forumih in pod novicami o tekmah naših hokejistov nisem napisal NITI ENEGA »SLABEGA« komentarja. Niti enkrat nisem pokritiziral naših hokejistov niti delo selektorja KOPITARJA.

 

Moram reči, da zelo cenim KOPITARJA, ampak njegov nepreklicni odstop po »neuspehu« oziroma po izpadu v drugo ligo HOKEJSKEGA TEKMOVANJA.

 

Predvsem me je zmotila njegova izjava. Citiram:

 

»Žal je v Sloveniji toliko negativcev, ki prevladujejo, in če lahko živijo s tem, naj živijo. Jaz bom težko živel brez teh fantov, ker so dobri. Zaslužijo boljšo podporo, kot jo imajo. Bilo je veliko lepih trenutkov in tudi nekaj žalostnih. Pa tudi tukaj se hitro preštejejo ljudje, ki zlivajo gnoj in negativno vplivajo na vse skupaj,« je razočaran govoril Kopitar in pred zbranimi slovenskimi mediji v Ostravi prst usmeril tudi na nekatere medije in pokazal v smer tako imenovane hokejske opozicije, zbrane okoli nekdanjega predsednika HZS-ja Nestla Aljančiča.

»To moštvo je že velikokrat dokazalo, da se zna boriti. A nekateri tega ne cenijo, stresajo blato po njih in meni. Če lahko s tem živijo, pa naj. Jaz bom živel, oni pa ne bojo. Razen če niso bili že prej udarjeni s kakšne strani. Sami veste zaradi katerih ljudi. Upam, da lahko s tem živijo, sam upam, da bom še nekaj časa«.

( Vir: http://www.rtvslo.si/sport/hokej/sp-v-hokeju-2015/kopitar-ni-vec-selektor-tukaj-sem-svojo-zgodbo-zakljucil/364857 )

 

Iz njegove izjave lahko razberemo, da gre v tem primeru v prvi vrsti za pritisk in za »zlivanje gnojnice« s strani »opozicije« zbrane v krogu bivšega predsednika HZS Aljančiča. Kaj in kako se je to dogajalo ne vem. Ampak zakaj se ukvarjati z bivšimi predsedniki in dati kaj na njihovo mnenje? Nima smisla. Jih pač »ODJEBEŠ« in greš naprej.

 

Drugi »krivci« za odstop selektorja naj bi bili mediji oziroma NOVINARJI. Ja hudiča vendar, pa saj imajo NOVINARJI pravico napisati nek članek in v njem zapisati svoja opažanja in tudi kaj pokritizirati. Pa saj to je po svetu normalno. Moram reči, da so naši novinarji še zelo mehki in negrobi pri svojem pisanju in pri svojih komentarjih.

 

A to pomeni, da morajo novinarji samo »UJČKATI« naše selektorje, trenerje in konec koncev tudi športnike? Zakaj so potem, ko se opiše nek komentar oziroma kritika, ki je lahko upravičena ali neupravičena, selektorji in igralci takoj UŽALJENI? A jih je potrebno samo božati in tolažiti?

 

Najbrž v hokejski reprezentanci že ni vse »štimalo« tako kot mora, ali pa so bili pač nasprotniki premočni.

 

Zakaj biti užaljen? Zakaj KOPITAR ravna tako kot KATANEC. 

 

Zakaj nekateri »VELIKI TRENERJI« vodijo ekipe tudi po 20 let ali več. Spomnite se Alexa Fergusona. 27 let je vodil Menchester United. Kam bi pa prišli, če bi bil užaljen vsakič, ko bi neki novinar napisal nekaj kritičnega. Pa je Ferguson v vseh teh letih tudi kaj zamočil. Je bil užaljen? Je nepreklicno odstopil? NE NI.

 

KOPITAR je z našo hokejsko reprezentanco dosegel odlične uspehe. Največji je bil zagotovo 7. mesto z lanskih ZOI in ekspresna vrnitev v ELITO.

 

Letos pač ni šlo. Ja pa kaj? Ni tako slabo kot se vidi.

 

Kot ste lahko opazili so »SKANDINAVCI« zopet držali skupaj, tako kot vedno. Pa naj mi še kdo reče kaj o »POŠTENOSTI« IN »FAIR PLAYU«.  Vsi ki ste se zgražali nad nami, ki smo »pokritzirali« naše vodstvo skakalne reprezentance in TEPEŠA, da niso prepustili zmage PREVCU v boju za KRISTALNI GLOBUS, ste lahko videli, da »SOLIDARNOST«, vsaj med SKANDINAVCI še vedno velja.

 

No pa  naj »doktorka« Fakultete za šport, ki se je v Oddaji spraševala, kako pojasniti otroku, če »goljufaš«, zdaj pove, kako otroku razložiti »SKANDINAVSKE IGRICE«.

 

No na koncu pa je bila izjava KOPITARJA najbrž namenjena tudi nam FOTELJAŠEM, čeprav, kot sem že napisal jaz nisem nič kritiziral, pa bi najbrž lahko. POKRITIZIRAL sem samo RTV SLO, ker z njene strani ni bilo TV prenosov.

 

Ali sedaj tudi KOPITAR in »njegovi HOKEJISTI« berejo FORUME in komentarje pod DOGODKI?

 

HALOOOO. ZAKAJ ŽE?

 

Pa saj vsi vemo, da anonimneži lahko rečemo in napišemo MARSIKAJ. Pa je to VERODOSTOJNO?

 

Če je POZITIVNA KRITIKA najbrž že. Če pa je SLABA KRITIKA potem je pa VIK in KRIK.

 

Selektor KOPITAR pa menda ja ne boste odstopili zaradi FOTELJAŠEV, ki, vsaj NEKATERI, nimajo pojma o HOKEJU oziroma samo ZLIVAJO SVOJO NEMOČ, SVOJ BES in SVOJO NEGATIVNOST SVOJEGA BEDNEGA ŽIVLJENJA.

 

TI SO PA RES NEVERODOSTOJNI.

 

SELEKTOR KOPITAR POKAŽITE, DA STE IZ PRAVEGA TESTA in NE POKLEKNITE OB SVOJEM PRVEM NEUSPEHU, KAJTI TUKAJ SE POKAŽE PRAVA VELIČINA ČLOVEKA.

 

Pojdite v miru!

mike1968 - FOTELJAŠI II.

Pa smo spet pri »kavč komentarju«.  Se še spomnite rokometašev? Predv

INDIVIDUALNI ŠPORT

Moja prva misel po skoku PETRA PREVCA v Planici 22. Marca 2015 je bila : »ALI SMO SLOVENCI RES TAKO RAZDVOJENI, DA ŠE V BOJU Z DRUGIMI DRŽAVAMI NE ZNAMO STOPITI SKUPAJ?«