No pa smo spet tam. V Baru seveda. Ob poplavi »kvazi« resničnostnih šovov še nekako najraje pogledam oziroma spremljam Bar, ampak če se bo tako nadaljevalo, najbrž izgubijo še enega gledalca.

 

Če se le da pogledam vsaj glasovanje za prvi vroči stol in potem samo izločanje v živo.

 

Pri samem glasovanju me je predvsem presenetilo, kako so se praktično vse tekmovalke, ki so odločale v drugem krogu, glasovale za Kim. Kim je čisto simpatično buckasto dekle, ki je zelo pridna in ne »gunca afne« tako, kot večina njenih sotekmovalcev. Seveda je po izpadu iz šova spoznala, da tak način pač nič ne velja.  Pri gledalcih je predvsem  pomembno, da se ga tekmovalci, ne samo napijejo, ampak »NAŽREJO«, ko opice in potem seveda »afne guncajo« po lokalu in po stanovanju.

 

V izločilni oddaji me je predvsem presenetila velika »HINAVŠČINA«, če se blago izrazim, saj so na vprašanje, koga bi hoteli, da ostane v Šovu, praktično vsi tekmovalci, razen dveh, odgovorili da KIM, ker je zelo pridna in da zjutraj kuha odlične KAVICE.

 

Ja hudiča, kako pa to? Dali ste ji ogromno minusov in jo poslali na vroči stol, potem pa bi si želeli, da ostane. Nekaj je tukaj narobe.

 

Seveda, so gledalci glasovali za Ivono, ki je sicer zelo simpatična punca, ki naj bi jo bivši fant pretepal, čeprav bi lahko marsikdo rekel, po vseh teh njenih izpadih in ob prepiru z Joelom, da je najbrž sama provocirala in iskala »batine«.

 

 

Strinjam se, da zna punca provocirat, ampak, NIKOLI IN RES NIKOLI, si ne more MOŠKI DOVOLITI, DA UDARI ŽENSKO.

 

NITI POD RAZNO.

 

Seveda sem se zgrozil ob pijanskih podvigih, tako Ivone, kot tudi drugih. Predvsem se mi smili Ivona, ker je simpatična  mlada punca, ampak očitno se ne zaveda, da se v takem stanju kaže na televiziji.

 

Le kaj si mislijo njeni bližnji. Jaz pravi, da se mi zelo smilijo, ker si nihče ne bi želel, da vidi svojega otroka na televiziji v takem stanju.

 

Ja, saj razumem, zelo je smešno, ampak punca VZAMI SE V ROKE.

 

Seveda se čudim, da producenti oddaje sploh dovolijo, da se BAROVCI tako opijajo v lokalu. Predvsem je problem v tistih, ki delajo pijani.

 

Zanimivo je, da tako imenovani menedžer Bara ne reagira in dovoli takšne pijanske izpade.

Imam občutek, da se je take BAR čisto skaziul in je postal ena velika propaganda PIJANČEVANJA in s tem "VZGLED" vsem gledalcem, kako se je potrebno OPIJATI, ker kakor kaže, NI ZABAVE BREZ ALKOHOLA.

ŽALOSTNO.....

Potem smo lahko videli prepir med Joelom in njegovo »punco«, ki po njegovem naj to ne bi bila. Joel je fajn dečko in je eden izmed mojih favoritov in res mi je žal, kako so režiserji skoraj 10 minut predvajali izpad njegove uboge »punce«. Je bilo to potrebno predvajati? Se norčevati iz dekleta, ki je bila obupana.

 

No La-Toyo pa ste le zabrisali ven. Saj je čist fajn punca in mnogi je ne marajo. Tu so predvsem ženske, ki so seveda ljubosumne nanjo, mnogi moški pa je ne marajo, ker je pač ne morejo dobiti.

 

Meni je ona ok. Seveda ima odlične joške, ki so mi »the best«, ampak v samem šovu se je zelo »blamirala«. Pokazala je, da je predvsem zelo lena, saj je kar naprej spala in da očitno punca leži na »lovorikah« in da je tudi vsaj malo packe, ker se brije kar tam na postelji in ne pospravi za seboj.

 

So pa tudi še nekatere tekmovalke, ki se imajo za »oh in sploh«, pa jih človek zaradi njihovega MOMLJANJA sploh ne zastopi.

 

 

Videli pa smo tudi, da imajo Barovci kar nekaj težav z denarjem oziroma s »kasiranjem« in z blagajno.

 

Vedno imajo neki minus in očitno jim matematika ni domača. Lahko je to seveda tudi zaradi alkoholne omaljenosti.

 

Me prav zanima ali jim blagajna »štima« do centa.

 

Seveda se lahko na koncu vprašam, kaj je z nadzorom lokala? Kje je delovna inšpekcija, kje je sanitarna inšpekcija, kje je NADZOR?

 

Tega še nismo videli in kolikor mi je poznano, bi morala inšpekcija reagirati že na sam sum, da obstajajo nepravilnosti v lokalu?

 

 Poznam primere, ko je prišla inšpekcija in drago kaznovala že minimalno odstopanje denarja v blagajni.

 

INŠPEKTORJI, nepravilnosti pa lahko zaznavate VSAK DAN, CELI DAN.

mike1968 - RESNIČNOSTNI ŠOV BAR III.

No pa smo spet tam. V Baru seveda. Ob poplavi ÂťkvaziÂŤ resničnostnih ĹĄovov Ĺ