No pa je že 2 tedna naokoli. Priznam, da sem zelo malo ali samo na hitro spremljal tale Šov. Priznam tudi, da mi je Bar vseeno mnogo boljši kot Big Brother, ki je zelo dolgočasen.

 

No ta teden pa sem pričel spremljati Bar bolj redno. Za nazaj sem pogledal na kratko Oddajo, kjer je bila izločena prva tekmovalka Maruša.

 

Po izločitvi pa je sledil prvi Barovski izpad, histerični psiho izpad Primorke Maruše, ki je zanimivo, za favorita oziroma za osebo, ki ji je bila najbolj všeč izbrala ravno Miloša, ki pa je svoj psiho izpad doživel včeraj.

 

No Maruša mi že na začetku nekako ni bila všeč, ker se je obnašala kot eno veliko razvajeno dekle, ki je v svoje besednjaku brez kompromisna.

Koliko je dala Baru težko komentiram, ker enostavno nisem dovolj gledal te oddaje oziroma sem oddaje pogledal na hitro, ampak takih izpadov pa res ne bi bilo treba, ker s tem si je samo sama sebi naredila največjo negativno samopromocijo, sotekmovalci, ki pa so ostali v Baru, pa jo bodo čez dan ali dva že pozabili.

 

Je pa nekaj dni zatem svoj psiho-histeričen napad doživel prav Miloš, ki ga je Maruša imenovala za njenega favorita za zmago v tem šovu.

 

Moram priznati, da sem bil ob gledanju njegovega prvega izpada v hiši, kjer tekmovalci prebivajo, blago rečeno šokiran. Ostro je napadel sotekmovalko Suzano, ki mi, če povem po pravici, niti najmanj ni všeč. Res je, da je punca luštna in sexy, ampak, ko odpre usta je pa katastrofa. Govori prekmursko, da je človek čisto nič ne zastopi  Zanimivo je, da so včeraj morali dati podnapise pod njeno govorico.

 

Ja saj je prekmurščina lep jezik, lepo narečje, ampak punca se bi vseeno lahko malo bolj potrudila, da jo razumejo tudi drugi. Meni sicer ni problem, ampak marsikdo pa te govorice pač ne razume.

 

Miloš je pravilno povedal, da jo briga samo za samopromocijo in da si ne da kaj veliko dopovedati, kako in kaj naj dela, pa skoz se pogovarja z gosti namesto, da bi delala svoje delo.

 

Pa pustimo Suzano, ki pred leti, ko je konkurirala za miss ni vedela za glavno mesto ZDA.

 

No Miloš je presegel vse meje zdravega razuma s svojim psiho izpadom in s tem dokazal, da pač ne sodi v neko javno oddajo. 

 

Pa dobro, sj bi mogoče človek še razumel, da ga je prvič ven vrglo, ne pa da je to nadaljeval še drugi dan po nominacijah, potem pa še zvečer v Baru, kjer naj bi ga napadli gostje, ki naj bi zahtevali, da se Suzani opraviči.

 

Napadel je varnostnika, ki res da ni nič reagiral na napade nanj ter potem zadaj preklinjal, metal krpe, kričal, vse skupaj pustil in zaključil s kariero v Baru.

 

Zelo me je razočaral in pravilno je, da je zapustil Bar.

 

Glede drugih tekmovalcev bi težko rekel, ali lahko pričakujemo še kakšen psiho izpad.

 

Bomo kmalu videli.

 

Glede na kritike vodje lokala pa se mi zdi, da Barovci ne delajo ravno dobro, saj imajo kar naprej manjko, ni čisto in še marsikaj ne »špila«.

 

Seveda pa tudi ni prav, da je tedenski vodja odločil, da morajo Barovci po polni ceni plačevati pijačo, ki jo spijejo, saj vemo, da v vseh lokalih natakarji ali natakarice plačajo polovičko (nekje nabavno ceno pijače).

mike1968 - RESNIČNOSTNI ŠOV BAR II.

No pa je že 2 tedna naokoli. Priznam, da sem zelo malo ali samo na hitro sprem