Pa se je pričel novi resničnostni šov Bar.  Gre že za III. nadaljevanje šova, ki sedaj gostuje na Planet TV.

 

Ker me vsi resničnostni šovi zelo zanimajo, si jih seveda vsak dan ogledam, če je le čas za to.

 

In tako sta dve Oddaji že za nami. V prvi Oddaji so nam predstavili tekmovalce in najbrž si je vsak pri sebi že izbral svojega favorita ali celo več favoritov.

 

Seveda so meni bolj všeč ženske tekmovalke, ampak si še nisem izbral svoje favoritke.

 

Za enkrat me je navdušila Eva Puppis že zaradi njene pojave in njenih tattoojev, nad katerimi sem navdušen. Seveda jo moram še malo bolje spoznati, pa bo padla odločitev ali je moja favoritinja.

 

Pri predstavitvi Tanje Balabanić mi je v ušesa padlo, da naj bi s svojo pojavo vzbujala pozornost? Resnično? No ne vem, meni se pač ne zdi. Razen, da ima dobra usta J

 

Od moških tekmovalcev ne vem , če bi sploh koga izpostavil. Ne maram nastopačev, čeprav se spominjam prve sezone BARA in s tem Mišota, ki je bi res pravi car. Me prav zanima, če ga bo kdo prekosil.

 

Seveda dekleta in ženske navdušujejo radiatorčki, mišice, energičnost in sexapilnost in nekaj takih tipov je tudi v tem Baru. Kakšnega bolj umirjenega člana Bara bodo pa kaj hitro »pojedli«.

 

Seveda je zanimivo, kdo se vse prijavi na te resničnostne šove. To so najbrž ljudje, ki so ambiciozni in si s tem skušajo napraviti prepoznavnost, da bi svoje ambicije uresničili. Seveda za to, da se prijaviš v tak šov, ki po navadi traja vsaj tri mesece, moraš imeti čas. To pomeni da ni najbrž brezposelen ali pa študent, ki pavzira. Nekateri kaj kmalu pokažejo svoj pravi obraz, pa naj si bo dober ali malo slabši, nekaterim pa uspe pravi obraz skrivati tudi več kot mesec ali dva.

Kot sem že omenil, sem si ogledal I. in II. del Bara in sta mi bila všeč in težko ju bo prekositi.

 

Prvi dan so se lepo razporedili po stanovanju in zažurali, kar je seveda logično.

 

Ni pa logično, da so že prvi dan zamudili v Baru, kar se najbrž ne bo ponavljalo, ker šef je zelo strog in pedanten, kar je seveda prav. Red pač mora biti.

 

No drugi dan so jim razdelili telefone in vsi so navalili na njih kot »mutavi na telefon«. Ti telefončki, so postali središče njihovega življenja za par uric in delovna vnema se je nemudoma končala.

 

Ampak saj bo bolje. Samo, da se prične, da se odpre Bar. Potem pa delo na polno.

 

Potrebno bo napraviti dobro reklamo in odlično otvoritev pa bodo najstnice in najstniki »navalili«. Jaz zagotovo ne pridem, bom raje gledal šov od strani.

 

Seveda gledalci pričakujemo marsikaj. Od golote, iskric, sexa, ljubezni, kakšnega ravsa med moškimi in med ženskami.

 

Prepustimo se šovu.

mike1968 - RESNIČNOSTNI ŠOV BAR

Pa se je pričel novi resničnostni šov Bar.  Gre že za III. nadaljevanj