No v nasprotju s prejšnjim zapisom, smo se prijatelji konec Decembra le »ojunačili« in skupaj odšli v Nočni klub  v Ljubljani. Fante sem le prepričal, da se usedemo v avto in se gremo malo zabavat.  Moram reči, da nekega negodovanja ni bilo tako, da smo komaj čakal, da okusimo vročo zabavo.

 

Bili smo kar zgodnji za nočne klube in ob 22.30 smo prispeli na mesto, kjer naj bi se nočni klub nahajal. Od zunaj se praktično nič ni videlo, da bi se tam kaj dogajalo, parkirišče je bilo prazno, bila je ena dolga stavba podobna nekemu industrijskemu objektu. Ko smo že hoteli oditi je nekdo odprl vrata v tem objektu in pokazal, kje je vhod.  Parkirali smo in se odpravili v notranjost.  Na vhodu smo plačali tako imenovano konzumacijo, ki je stala 10 EUR in za to si dobil npr. 2 Heinikena.

 

Ko smo vstopili v sam prostor smo opazili, da je nočni lokal še bolj prazen kot ne in se namestili v udobne fotelje ter naročili pijačo. Na sredini lokala je bil dolgi polkrožni šank in spredaj ter zadaj je bila nameščena »štanga«. Brhka dekleta so se zvirala po drogu, nekatera pa so sedela ob šanku, pila svoje pijačke, opazovale in se smehljale.

 

Bili smo super razpoloženi in opazovali luštne punce, ki so se spogledovala z nami. Čez nekaj časa je 5 punc prišlo k nam za mizo, na sedeže, lepo pozdravile in pričele so se z nami pogovarjati. Bile so različnih narodnosti, od deklet z bivše juge, do Romunk, Rusinj in Madžark. Z njimi smo se pogovarjali slovensko saj so slovenščino obvladale.  Ker sem že imel izkušnje iz Madžarske, o kateri sem pisal v prvem zapisu, ki je v prilogi, sem vedel za kaj se gre. Punce so seveda spraševale ali jim kdo plača pijačo in ali je kdo za zasebni ples v separejčkih, ki so nameščeni naokrog šanka in v zgornjem nadstropju.

 

Nihče si ni vzel zasebnega plesa in punce so odšle nazaj na svoje položaje ob šanku.

 

K meni je pristopila zelo lepa punca in povedala je da je iz Rusije. Luštna za znoret in prsa je tudi imela res čudovita, je pa bila malo bolj zadržana.

 

Na drogu so punce izvajale svoje točke in se menjavale.

 

Fantom sem obljubil, da vsem skupaj plačam en »table dance« oziorma potem sem se odločila za tako imenovani »dildo šov«, ki je stal 55 EUR. Potrebno je bilo še izbrati primerno punco.

 

Punce smo si ogledovali in vsak je imel svojo favoritinjo. Meni je bila zelo všeč »moja« Rusinja, ampak ljub temu, da je imela super lepe in velike prsi, pa se mi je zdela malo medla.

 

Potem pa sem opazil lepo in zanimivo punco, ki je bila, kar sem potem ugotovil, iz Romunije.  Luštkana, simpatična in predvsem zelo spogledljiva in igriva.

 

Med tem se je nočni lokal napolnil z novimi gosti in bilo je res živahno vzdušje.

 

Ker sem imel privilegij, da izberem punco, ker sem bil plačnik, smo potem izbrali mlado, sexy in živahno Romunko za »dildo šov«.

 

Punca se je odšla »napudrat nos« in nas nato povabila na zgornji separe. V separeju je bilo dokaj temno, samo rdeče lučke so svetile, tako, da smo vsaj nekaj videli.

 

Usedli smo se v fotelje in pričel se je 15 minutni »DILDO ŠOV«. Prvi v vrsti je bil moj prijatelj jaz pa sem bil poleg njega. Punca mu je šla na kolena in se pričela slačiti. Punc si se lahko seveda dotikal, ampak samo, če je to ona dovolila. Naša Romunka je bila seveda za to. Prijatelj jo je božal objemal, otipaval po prsih, ona pa se je pozibavala in simulirala sex. Komaj sem čakal, da pride vrsta name. In je prišla. Res je bila živahna in takoj sem vedel, da sem izbral ta pravo. Božal sem jo, gnetel prsi, ji božal bradavičke. Hudo lepo. Slekla je spodnje hlačke in pri se bi je imela dildota. Oslinila si ga je in si ga počasi dajala v tamalo ter ob tem zadovoljno predla.

 

Fantje smo uživali na polno in najbrž je bila pri vseh erekcija na polno. Počasi je punca odšla naprej prosti drugima dvema prijateljema.  Fajn je bilo. Zabavali smo se. Jo božali in bili na polno naspidirani.

 

Naredila je še en krog in zaključila s šovom. Vsem nam se je zdelo, kot da je bilo vsega skušaj 5 minutk, tako je čas hitro minil.

 

Potem smo odšli dol in popili še vsak po eno pivo. Prosti koncu smo odšli še za šank in uživali v plesnih nastopih deklet, se spogledovali z njimi in sanjarili, kaj vse bi počeli z njimi.

 

Okrog 2.00 zjutraj smo se odpravili domov in si obljubili, da se spet kmalu vrnemo.

VESELI DECEMBER ali GREMO V NOČNI KLUB