Drage blogerke, blogerji, bralke in bralci.

 

Spet je čas za malo razvedrila in za erotiko. Požel sem nekaj kritik, da je mogoče, da nekatere moje zapise berejo tudi otroci. Če pogledamo koliko se piše o nasilju, kriminalu in o drugih mnogo strašnejših novicah in zgodbah, se mi zdi, da je erotika še najbolj nedolžna zadevica.

 

Samo poglejte si vsakodnevne zapise o tem kako borci islamske države režejo glave nedolžnim ljudem, pa se vprašajte, če je erotika lahko primerljiva z takimi zadevami.

 

Erotika se pojavlja vsepovsod in vsaki dan, pa naj si bo na TV ali na spletnih portalih.

 

Uživajte v naslednji zgodbi   :)

 

 

Rožica, tako nežna dušica, dobra, pa tako izkoriščana. Mnogo let je že od tega, ko sva se spoznala. V tistem času so bili dokaj popularni klepeti, čveki, chati (po angleško). Klikneš, pa se pogovarjaš. Kot moški si moral pričeti s pogovorom, tako, da si znal pritisniti na pravo noto, da te ni ženska že v prvem zamahu »pokončala«.

 

Moram reči, da sem imel kar neka poseben dar, da sem znal pričeti pogovor na tak način, da sogovornice nisem odrinil od nadaljnjega pogovora.

 

Tako sva pričela z nedolžnimi pogovori. Pisala sva si maile in si postala simpatična. S časoma sva oba vedela kar nekaj stvari drug o drugem. Potem je sčasoma prišla na mizo tudi tema o sexu in pričelo se je osvajanje.

 

Po parih mesecih, po letnem dopustu pa sva se odločila, da se tudi v živo srečava. Moram povedati, da se nisva nikoli prej videla, oziroma si nisva pošiljala nikakršnih slikic.

 

Domenila sva se v nekem supermarketu v Ljubljani. Seveda sva si oba dala nek pavšalen opis oziroma opis avta s katerim bova prišla na »zmenek«. V marketu se srečava. Ko sem jo videl sem bil prijetno presenečen. Seveda mi najprej padla v oči njena obdarjenost. Zelo je bila obdarjena, kar je za mene pomenilo »nebesa«.

 

Moram povedati, da sem zelo vizualen tip in ko vidim žensko, si skoraj vsako takoj predstavljam golo in če je ženska že v obleki sexy, kako je šele gola J

 

No odšla sva na kavico v  bližnji bife in seveda debata. Fajn nama je bilo in oba sva spoznala, da se zelo privlačiva. Privlačnost na prvi pogled. Ona poročena, mož starejši od nje, sex zelo redko, pa še to povsem po njegovem, klasično nabijanje. Ni še imela ljubimca.

 

Ker sem bi takrat še malo cagav, sva se potem na parkirišču že poslovila.  Odpeljal sem se z avtom, ko obrnem in se pripeljem, do njenega avta in ji rečem, če gre z mano še na pijačo k meni domov. Odzvala se je povabilu in sva se odpeljala k meni.

 

Najprej pijača. Erotika je bila na vrhuncu, elektrilo se je in začneva se poljubljati.  Primem jo za roko in jo odpeljem v spalnico. Med poljubljanjem se slačiva, odpnem ji modrček (v tem sem kasneje postal pravi strokovnjak-z eno roko je bil sekundi l odpet) ogromne prsi padejo ven. O bogovi! Božansko.

 

Poljubljam jo, z jezikom se počasi sprehajam za ušesi, zdrsnem po vratu. Rožica zadovoljno prede, primem jo za prsi, nežno jih gnetem in uživam. Z jezikom drsim navzdol, poljubljam ji prsi, sesam ji bradavičko, eno, potem drugo. Bradavičke ji nabreknejo. Vzdihuje, prosi za še, vzburjen sem, penis je že trd, velik, vroč in pripravljen.

 

Z jezikom se spuščam nižje proti muci. Dotaknem se jo s prsti, muca je vlažna, nežna, ščegetavček otrdel, nestrpna, čakajoča.

 

Z jezikom se približam muci. Čutim, da vre v vrhuncu naslade. Prislonim jeziček na ščegetavček, vzdrhti, sope, vzdihuje. Čutim kako ji paše, kako dviga telo. Prime me za glavo in mi jo potiska na muco. Strastno ji ližem muco, vroča je, vlažna, pohotna. Čutim, da si me želi. Slastna je, vroča je, je na vrhuncu naslade, še ližem ona drhti, trese se in z nežnim krikom doseže vrhunec.

 

Iz predala vzamem kondom. Penis je vroč in trd, drhtim, nataknem si kondom, penis naslonim na ščegetavček in krožim z njim, da me proseče pogleda v oči, da ga za božjo voljo že enkrat zasadim v njeno vročo votlinico.

 

Noro lepo je, ujameva ritem, uživava na polno. Obrneva se, zajezdi me, fantastično, primem ji prsi, se igram z njimi, oblizujem jih, sesam ji bradavičke, nori občutki.

 

Obrnem jo na trebuh, gre na kolena. Počasi ji ga dajem, zelo počasi, da drhti. Pojačam ritem, opazujem kako prodiram v njo, super občutki, že dolgo ni tako užival v sexu. Bližam se vrhuncu, še, še ,še…….

 

Noro dobro…..

 

Z Rožico sva se dobivala vrsto let. Super sva se ujela, vedno je bil. Sexala sva povsod, kjer je bilo mogoče, na postelji, v naravi na travi, v avtomobilu, v savni.

 

Ob enem izmed orgazmov, ki sem ji ga pripravil z jezikom mi je priznala, da kaj takega še nikoli ni doživela.

 

Po nekaj letih ona enostavno ni več našla časa zame in sva se prijateljsko razšla.

 

mike1968 - ROŽICA

Dragi blogerji in bralci. Spet je čas za malo razvedrila in za erotiko. Po