Danes pa sem se zopet moral oglasiti glede talento. Zakaj? Zato, ker po spletu zopet berem samo nevoščljive kavč komentatorje, ki očitno sami niso zmožni ničesar, oziorma znajo samo kritizirati in vse dajati v nič.

Pa dobro. Nekako jih poskušam razumeti. Bogi so na svojih dušah.

Ne razumem pa spletnih tako imenovanih rumenih kvazi novinarjev oziroma spletnih stranih, ki povzemajo neke nubeloze zafustriuranih osebkov, ki podajajo komentarje. Tako me je včeraj razjezil žurnal24, ki je na veliko napisal naslov :SRAM NAJ JE BO". Jano Šušteršič seveda. S tem so povzeli neko zafrustriranko, ki ji je bil cilj, da omavaložuje zmagovalko šova.

No in danee ta žurnalček objavi intervju z Jano.  Kako jim pade na pamet? En dan zlijejo na portal vse frustracvije zafrustriranih osebkov, da naj bo Jano sram, drugi dan pa napravijo z Jano intervju.

PODEN OD PODNA!

P.S. Očitno so že izbrisali naslov :SRAM NAJ JO BO"

Jana se je Čakarmišu opravičila - zurnal24

"Ne vem, zakaj bi se morala opravičevati, ker sem se šolala," kritikom odgovarja zmagovalka šova Slovenija ima talent Jana Šušteršič.

"Takim bi bilo treba prepovedati nastope“ - zurnal24

Mnogi spletni komentatorji po zmagi Jane Šušteršič ogorčeni. "Najlažje je pa bit že uveljavljena pevka pa it na talente!“