Članek
TEGA NE VESTE O MIGRANTIH
Objavljeno May 02, 2018

MAROKO IN ALŽIRIJA (od kjer pride največ migrantov) sta bivši francoski koloniji, kjer je francoska tujska legija delala nepopisna grozodejstva in poleg ostalih 12ih afriških držav še danes Franciji plačujeta t.i. kolonialni davek - vseh 14 afriških držav plača čez 400 Mrd € letno (poročajo Nemci v svojem Gospodarskem vestniku - link nas koncu).

Tega seveda naši mediji ne poročajo in tudi tega ne, da ljudje iz teh držav uživajo posebne pravice v Franciji - ZATO NI ŠANS, da bi se TI MIGRANTI naselili pri nas 
in 
tako pridemo do navadnega cenenega desničarskega nabijanja neizobraženih ljudi, ki po vaških bufetkih širijo migrantsko paniko samo zato, da jim potem sosed plača en šnops.

Francija bi brez tega denarja katerega vsako leto (!!) dobesedno ukrade bivšim kolonijam padla na nivo Albanije v dveh letih, je izjavil francoski finančni minister.

Seveda je zadeva identična v GB.

Še vir - seveda ne znate nemško in boste le delno razumeli kar piše - je pa dovolj nedvoumno napisano, da bo tudi vam jasno.

Priporočilo
Bralcem, ki povzemajo le srbsko-hrvaške paničarske medije in pišejo super-kretenije v svojih blogih, odsvetujem branje mojeih zapisov na sploh.