Članek
NATO - politični idiotizem
Objavljeno Apr 14, 2018

NATO gusarji so se odločili "bombardirati" Sirijske kapacitete za izdelavo kemičnega orožja. Zbrali so svoje najmodernejše orožje in šli v napad z raketami z letal in ladij. Baje so imeli celo nekaj podmornic s seboj. Ampak to je nepreverjena informacija.

Zdaj se pa na vsa usta hvalijo kako je napad bil naduspešen in so naredili kar je narediti bilo.

Za crknt od smeha. Pa kako so lahko tako nori, da še vedno mislijo kako jim verjamemo???


1
Sirijci so zbili 70% NATO raket že v zraku. In to z več kot trideset let staro rusko poitiraketno obrambo.

2
Po ruševinah nekakšnih "laboratorijev za kemično orožje" pa je na posnetkih videti ljudi, ki se sprehajajo brez zaščitne opreme. Brez plinskih mask in zaščitnih oblek. 

Pa .. mater jim .. kakšne kemične strupe so pa delali tam?
Morda Cocacolo ali BurgerKinge McDonaldsa?

Kot naši chemtrailserji, ki se tudi samo z jamranjem po blogovju branijo pred strupi izpod neba - namesto, da bi hodili okoli v polni zaščitni opremi ...

Najvažnejše vprašanje:
Zakaj bi Sirska vojska na osvobojenem ozemlju metala strupene bombe na ljudi, ki so se veselili osvoboditve?

Če človek posluša 2 največja idiota današnje svetovne politike - Trumpa in Mayevo - bi mislil, da ge najmanj za zmago v tretji svetovni vojni.


Hhahhahahahahahaaahahaaahaha


Računajte, da ena raketa stane več kot 1.ooo.ooo US $. Stroški te blamaže z vsem skupaj (plovba, osebje, oborožitev itd) pa gotovo preko 2.ooo.ooo.ooo US $.

Kakšni idioti. Doma ima pa GB (recimo) po šolah množice lačnih otrok, ki si v petek napolnijo torbe s šolsko hrano, da imajo doma kaj jesti preko konca tedna. Da o Ameriki ne govorim. Revščina, da glava peče ...

No .. toliko o "America first" in Brexitu. Čim prej Britanija spoka iz EU bolj zdrava bo Evropa.

Očitno so na tem planetu idioti veliko bolj plodni kot razumni in so se prekomerno razmnožili, tako da nas bo vse vzel hudič zaradi tega, ker je količina idiotov na kvadratni kilometer planeta presegla kritično mejo - tudi med voditelji držav.

PRVO RESNO POROČILO, KI POSTAVLJA NA LAŽ TRUPOIDA* IN GUSARKO MAYEVO __________ *TRUMPOID - EXTREMNI IDIOT https://www.washingtontimes.com/news/2013/may/6/syrian-rebels-used-sarin-nerve-gas-not-assads-regi/

@abram star ljudski rek: "Drek zmer na vrh prplava!" In zato zgodovina dokazuje nesmiselnost krvavih revolucij, saj po nekaj letih nasilnega uveljavljanja novih idej, VEDNO oblast spet prevzamejo povzpetniški psihoti.

Jurij :)* Resnice bedaki ne prenesejo. Večina živi v izliranem svetu daleč od realnosti. Politiki in bedaki bodo priplavali na vrh ,kot smeti v vodi.Lp :)**

:o)))