Članek
Najem jadrnice v Sloveniji
Objavljeno Mar 19, 2019

Najem jadrnice v Sloveniji je iz meseca v mesec bolj aktualen. Prav zaradi tega smo se odločili, da nekaj besed namenimu prav tej tematiki. Najem jadrnice v Sloveniji lahko opravimo za različne svetovne destinacije. Ker pa se največkrat odločamo za najem jadrnice v Sloveniji in na Hrvaškem, smo se odločili, da na našem blogu raziščemo to tematiko in  izdelamo članek, ki si ga lahko ogledate na naši spletni strani. V njem smo pregledali ključne točke najema jadrnice v Sloveniji in vam posredovali povezavo do spletne strani, kjer lahko najem opravite.


				Najem jadrnice v Sloveniji

Najem jadrnice v Sloveniji lahko v nekaj minutah opravite kar preko računalnika. Pred tem pa je seveda potrebno vedeti nekaj informacij o vaši plovbi. Ena izmed najpomembnejših stvari, ki jih morete pred najemom vedeti je natančen termin plovbe. Ker je zasedenost v glavni turistični sezoni izredno visoka vam predlagamo, da najem jadrnice v Sloveniji opravite takoj ko je to možno.

Ko imate točno določen datum odhoda in prihoda se morate osredotočiti na lokacijo plovbe. Le ta je namreč izredno pomembna. Glede na izhodiščno lokacijo morate namreč planirati colotno pot. Glede na lokacijo plovbe lahko seveda izbirate med različnimi točkami krcanja glede na predvideno lokacijo jadrnice.

Za najem jadrnice v Sloveniji morate pri izbiri prave velikosti upoštevati število oseb. V kolikor si želite nokoliko več udobja lahko naprimer izberete jadrnico, ki je namenjena 8 ljudem, čeprav vas bo na jadranju zgolj 6. Nikakor pa si pri najemu jadrnice v Sloveniji ne morete privoščiti manjše jadrnice glede na število udeležencev.

Cena najema jadrnice v Sloveniji se razlikujejo glede na termin rezervacije. Tako kot imajo turistične agencije različne first minute in last minute ponudbe, lahko tudi na tem področju najdemo podobne akcije.

Priporočamo vam, da vse rezervacije opravite v first minute ponudbi. Last minute ponudbe so zelo redke in v glavni sezoni praktično nemogoče. Zaradi velike zasedenosti jadrnic v glavni sezoni boste imeli izredno veliko sreče, če boste dobili želeno velikost jadrnice na želeni lokaciji.


Na drugi strani pa je first minute ponudba skoraj tako ugodna, kakor last minute ponudba. Pri končni ceni boste morda v last minute ponudbi prišparali maksimalno 20 € na osebo (za enak model jadrnice v enakem terminu).

Najem jadrnice v Sloveniji lahko preko spleta opravite tudi s pomočjo izkušenih strokovnjakov, ki vam bodo pri izbiri lokacije plovbe in prave jadrnice z veseljem pomagajo.

Vsekakor ne pozabite, da za najem jadrnice v Sloveniji potrebujete veljavni izpit za plovila. V kolikor izpita nimate ali pa želite na jadrnicim imeti nekoga z izkušnjami vam predlagamo, da se odločite za najem jadrnice s skiperjem. Tako se boste lahko hitro znebili skrbi o smeri plovbe, sidranju in izbiri privezov.

V kolikor vas zanima več informacij o najemu jadrnice v Sloveniji vas vabimo, da obiščete naš blog in si podrobneje preberete informacije na to tematiko.