Članek
POGROM FEMINIZMA
Objavljeno Sep 05, 2015

Feministke kot Osebe Ženskega Spola, ki so IZGUBILE ŽENSKOST pa postale KOKOŠI..k se jim uspeva kakmu Petelinu nastavt.


pr Feminizmu Gre
PREDVSEM za PROSTITUCIJO zavito v CELOFAN "Bontona"
....ili drugim rečima...

"KAKO Najbolje Prodat Svoju Pičku i dobit sve što Želim"

..s tem da so Dejansko "Prepričane" da je njihova pička edina na svetu..
To so Osebe BREZ ABSOLUTNO KANČKA OBčutka za SOČLOVEKA... EXTREMNO SEBIČNE in Vasezagledane "OH-in_sploh" "Dobrosrčne"...so ONe Vse..al...cel svet bi se naj okol njih vrtel..a one prstekom da ne mrdnu ....takav im je nekakav "životni cilj"..pa seveda "najpametnej so"

..al Glupače tek tako...
..inače...JAKO JAKO "laka ROba"...(če in ko je Poročena Seveda)...drugač "NEDA") (no...razen ob velikem bančnem računu, dobrih vezah, ugledu i još što,,,;)
Al da smo Iskreni... TO "Jebat" je Zguba Cajta in Energije tek tako...da o nekem OSEBNEM DOSTOJANSTVU ne govorimo.



Čeprav SO Vladale zadnjih 3000 let, Danes NE Predstavljajo več  "Nevarnosti"..ker preprosto Spadajo v Kategorijo SAMODESTRUKTIVNIH "Kreacij" Primitivnega Človeka neke daljne Preteklosti..

Jim je pa Svet uspelo Pripeljale do Skrajnega ROba Propada Civilizacije...ampak
AVTODESTRUKCIJA po ZAKONIH NARAVE, ki je NEIZOGIBNA.. se je začela...cikel, ki je potreben do Dokončne Samodestrukcije se pač IZTEKA…
..Narava IMA "Dve" Strani..ali bolje rečeno POTI po katerih se procesi odvijajo. Avtodestrukcija  lahko poteka tudi Samovoljno s preprosto SPREMEMBO Svojih Življenskih Aktivnosti, Prioritet in Delovanja v SKLADU Z NARAVO SVOJEGA TELESA.
Ta način Omogočoa PREŽIVETJE...Ostalo Vodi v Razna Bolezenska Stanja, ki se pojavijo prej ali slej... še VSAK Spolno DEFORMIRANI "spreobrnjenec" je končal ZELO ZELO Klavrno.

Tem Ljudem Psiha preprosto ZABLOKIRA in se Ujame v Pasti BEZUMJA kjer je vse avtomatizirano, regulirano, predpisano itd... PRISTEN ČUT za SMISEL in ZDRAVORAZUMSKE ter SAMOODGOVORNONE Odločitve pe je IZgubljen...in tak je seveda postal tudi Svet.. Družba v kateri je vse "regulirano"...

Mind pa le je Tisto edino kar JE Mogoče Spremeniti... TELESA se NE da...ker sta Moško in Žensko Telo dva POPOLNOMA RAZLIČNA STROJA...s POVSEM DRUGAČNIMI Nastavitvami in razporedom Organov, Ožilja in Živčevja v Telesu.. Možgani so FIZIČNO VEZANI DRUGAČE..itd..itd..
Tukaj je vsakršna "Debata" ODVEČ in NEPOTREBNA..ker preprosto NISMO in NIKOLI NE Bomo "Enaki"...

V Tem pa je tudi SMISEL Življenja....da NISMO Enaki in da to NEENAKOST ZDRUŽUJEMO v POPOLNOST ko se Srečujemo "na sredini"



MOŠKI je MOŠKI in ŽENSKA JE ŽENSKA. VSE ostalo kar je VMES je DEGENERACIJA, ki Vodi v BRAINLESS Družbo Digitalnih ZOMBIJEV.
Tisti, ki tega NE Zmorejo Razumeti so GLOBOKO UJETI V Matrici Feminističnega Sveta kjer le Bivajo Pederi...


Feministična Vladavina nad Človeškim Umom je pa pač trajala dovolj dolgo...da imamo danes ŽE ZOMBI GENERACIJO Digitalnih Narkomanov, ki bulijo v ekrane in požirajo NEBULOZE BUDAL..., ki so PRAV TAKO...samo "posledica" vsesplošnega PEDERLUKA, ki se je razpasel do te mere da so se začele URESNIĆEVATI "prerokbe" (sicer LOGIČNE posledice)...ki jih omenja poročilo (http://www.publishwall.si/roman.vodeb/post/142168/aktivisticne-nebuloze-feminizma-se-vrstijo-tudi-v-eu)  "mirovnega instituta" (ko to izmisli...ajme..)..al
Kjer med drugim omenjajo "prerokbo", ki je Danes REALNOST...
"
 – imenujejo jih »uničevalce civilizacije« (npr. »Če
bodo geji nadaljevali uničevati civilizacijo, se bo
 islam zelo okrepil tudi v Evropi.«).



To "PROKLETSVO" je samo "OPOZORILO" na ZAKONE NARAVE zaradi katerih imajo tako Degenerirane Osebe Na Koncu BLAAAZNE Težave z Lastno Psiho in Življenjem Nasploh...



Pa naj se Pičke Odločjo...Al Jih Bodo Muslimi Jebal pa jim feređe natikal al pa gredo v Feministično SAMODESTRUKCIJO s tem da Postanejo NAZAJ ŽENSKE in SPREGLEDAJO da so NEzadovoljne samo zato ker so Moške Spremenile v Fukfehtarje, ki Žensk NE Znajo NE Zadovoljiti niti SPOŠTOVATI.
Šele Ko MOŠKIM več NE Bodo Metale Polena pod noge se bodo lahko začele Udejanjati REŠITVE za ABSOLUTNO Vse težave, ki jih Človeštvo Danes ima.


p.s.
V "poročilu" (http://www.publishwall.si/roman.vodeb/post/142168/aktivisticne-nebuloze-feminizma-se-vrstijo-tudi-v-eu), ki ga omenja  ROMAN VODEB
so pokazali  PRIMITIVNOST, ki jo Premorejo..ker...če KDO...so Žaljivi LE in SAMO ONI- PEDERI...ŽAljivi do ČLOVEKA in Njega DOSTOJANSTVA s svojimi "paradami"...na katerih izkazujejo vso svojo IZPRIJENOST kar jo premorejo..pa to imenujejo "ponos"...


Te Osebe so IZGUBILE Stik tudi s Svojo Človeško Naravo zaradi Izgube Spolne Identitete, ki ABSOLUTNO BREZ IZJEME MORA BITI v Skladu s Spolom TELESA. Če to NI...Dobimo REZULTAT, ki je Danes Prepoznaven in VIDEN v Širši Skupnosti.

OČUVATI ŽENE JE PRIMARNA NALOGA VSAKEGA NARODA. ŽENA JE SVETINJA, KI JO JE POTREBNO ČUVATI KOT ZENICU OKA.

Ravno to VAROVANJE ŽENSKE pa Feministke razumejo kot “Servisiranje” njihovih holivudksih želja in Zahtevajo “pravice” pa povzdigujejo svoje BOLANE Ideje o “enakosti spolov”..
al bodo RAZOČARANE..ko bodo Ugotovile da NIKOLI ampak NIKOLI Spola NISTA bila in tudi NE BOSTA ENAKA ..nit ENAKOVREDNA..ker sta ABSOLUTNO NEPRIMERLJIVA. Za DOločena Opravila in Dejavnosti je posameznik lahko popolnoma NESPOSOBEN ali NEUČINKOVIT….LE in SAMO zaradi SPOLA.

npr.
TRADICIONALNO prepričanje je da bi naj Ženska bila v Kuhnji in skrbela za Prehrano. TO pa je SKREGANO z LOGIKO in Naravo REALNOSTI, ki jo poznamo.
..kakor rečeno… Ženski MOžgani so FIZIČNO vezani levo-desno.. Zato Ženske “Meče” iz ene skrajnosti v Drugo… dane so takve jutri drugačne…OBčutki se mešajo dokler oseba ne Osvoji Stabilnosti Svoje Psihe in tako DUHOVNO ODRASTE…
Zaradi tega je Ženska Sposobna Misliti na tisoč in eno stvar hkrati a v NOBENO ni 100% Fokusirana. Pri kuhanju pa je ZELO POMEMBNO “Duhovno Stanje” Kuharja…njeogov Počutje, energija SE PRENAŠA v HRANO, ki jo pripravlja.
Moški mozag dela naprej-Nazaj….in zato je Moški lahko 100% skoncentiran v zadevo, ki se je loti…in kot tak je NEOBREMENJEN.
Ja kad Kuvam…al pač počnem karkoli drugega…v tistem trenutku…….
 zame drug svet NE Obstaja…CELEGA se Daš not
..Sicer pa..Koliko že je Gostiln in Hotelov kjer je kaka Ženska Šefica Kuhinje..?? Verjetno jih je nekaj…al zeeelo zelo redko.
Biznismeni se pač zavedajo DEJSTVA da Moški Mnogo Bolje Kuhajo kot Ženske.

Ženske so pa zaradi šririne Intelektualnega Potenciala in otroške radovednosti z elementi naivnosti... mnogo Boljše ZNASTVENICE kot Moški, ki se zapičijo v neko stvar BREZ dab upoštevali milijon drugih dejavnikov, ki so sicer Povezani in še kako pomembni pri neki znanstveni raziskavi.


skratka Dve ABSOLUTNO POPOLNOMA Drugačni Bitji, ki Bivata v SKUPNEM PROSTORU morata najti le SKUPEN JEZIK in tako Ustvariti Svet Medsebojnega SPOŠTOVANJA kjer bo RAZLIKA Med SPoloma SPOŠTOVANA namesto “brisana”.


+PLUS BONUS* Za one koje trebaju doč k PAMETI


PRIPOROČJIVA in NARAVNO UČINKOVITA TERAPIJA