Članek
ABSURD ABSURDA ABSURDOV
Objavljeno Jun 14, 2015

....ki ŽALI ČLOVEŠKO PAMET se je spet dogajal na Cestah Mesta kjer bi naj LJUBEZEN Bila doma..

al pederlook je NASPROTJE Tega..je ABSOLUTNO NASPRTJE... pomeni NESPOŠTOVANJE SOČLOVEKA

just WAKE THE FUCK UP in NEHAJTE ŽALITI SVOJO LASTNO ZDRAVO PAMET...tudi ali VSAJ Tisti, ki NIMATE Toplovodarskih Nagnenj...a njihovo početje "Tolerirate" ali celo "zagovarjate" pa "sprejemate KOT  t.i. Drugačno Mnenje"...

JUST STOP INSULTING YOURSELF

TO "mnenje" je LE in SAMO BOLEZENSKO STANJE ČUSTVENO NEURAVNOVEŠENIH OSEB.!!!!!..in Čisto NIč Drugega kot le TO...it is a FUCKING SIKNESS OF beLIEvers in hoooulivud dreams

PEDRLOOK JE B O L E Z E N



...Včeraj se je una PEDERKA GOLAZEN Spet Vlačila po Ljubljanskih Cestah in tako pokazala kako zelo NIZKOTEN ..PRIMITIVEN in EXTREMNO BOLAN je Svet Holivudksih VERNIKOV in Ostalih BLAZNEŽEV, ki NIMAJO NIKAKRŠNEGA SPOŠTOVANJA do ČLOVEKA, Narave, Stvarstva, DRUŽBE in SOČLOVEKA.

Besed, ki bi opisovale ta njihova PODLA in ZAHRBTNA Dejanja "ponosa" itak ne Najdem. Ampak to je KRIMINAL NAJHUJŠE VRSTE....

JE UBIJANJE Človekovega DUHA in DOSTOJANSTVA Inteligentnega Bitja, ki se imenuje ČLOVEK.


Zahod je k nam Prinesel to PSIHIČNO BOLEZEN, ki jo bomo Kmalu IZTREBILI ( NE , NE bomo jih "pobijali"... ONI so ŽE MRTVI...!!! 
le OBLJUBLJAMO...da je to bil ZADNJI Javni Pederski SPREHOD.!!! 
in
SLAVIC LANDS WE WILL NOT TOLERATE THIS SICKNESS ANYMORE.!.!.!




..kot že Rečeno...   MOŠKO in ŽENSKO Telo se RAZLIKUJETE TUDI OD ZNOTRAJ...kar pomeni da Spola kot takega NI MOGOČE SPREMENITI niti pod točko RAZNO... Tisti, ki pa to NA ZUNAJ naredijo...s svojim PREPRIČANJEM Delujejo v NASPROTJU z Narovo Svojega Telesa in tako ...oz. ZATO imajo ČUSTVENE TRAVME...ki se s časom samo POGLABLJAJO...in ti "ljudje" z vsakim dnem bolj in bolj UMIRAJO..



Eden TEMELJNIH Zakonov UNIVERZUMA je Zakon o Polariteti. BREZ Polov ali Spolov ŽIVLJENJE NI MOGOČE...Niti en sam samcat ATOM Brez HARMONIJE med DVEMA Poloma NE More Obstati... kaqpish...!??!

Tudi ČLOVEK kot CELOTA...kot BITJE...JE POLARIZIRAN in nastanjen v MOŠKEM ali ŽENSKEM Telesu, ki ZAHTEVA in s tem POGOJUJE Način Življenja ali pač z drugimi besedami...Določa "Življensko Poslanstvo"..bi lahko rekli.

VERSKI BLAZNEŽI, ki na podlagi KRŠČANSKE PODLE PROPAGANDE Spreminjajo Spolno Identiteto na PAPIRJU se niti zavedajo ne da so se ODREKLI ŽIVLJENJU. VSAK...ampak ABSOLUTNO VSAK, ki je do sedaj to naredil...(zamenjal SPOLNE ORGANE)...se je odločil za POČASNO SMRT.... Ti POsamezniki šele takrat ko naredijo to neumnost padejo Depresije in ostale mentalne Zajebe..ki so si jih nakopali sami z VEROVANJEM v "Čustva" katerrih VZROKE NE POznajo...al s ejim Kljub temu BREZGLAVO Prepuščajo in tako dovolijo da jim je ŽIVLJENJE ODVZETO..

ali SVAKOM SVOJE...bi rekli... ZA NJih je tudi NAM ABSOLUTNOI VSEEENO... so ŽE MRTVI.!. V Njih INTELEKTA VEČ NI...samo še NAGON katerega Izhodišče so HOLIVUDKSE PRAVLJICE o Princih in Princeskah.

AL ta BRANLESS ZOMBI GOLAZEN ...NIMA PRAVICE Tega Sveta VSILJEVAT DRUGIM!!! NITI POD TOČKO RAZNO!!!!!

TO SE MORA NEHAT!!!!
Moški in Ženksa Sta DVE POPOLNOMA RAZLIČNI BITJI... Razlike niso samo v SPOLNIH ORGANIH, ki so Vidni...ampak so Razlike ABSOLUTNE.... Od Skeleta Naprej je ABSOLUTNO VSE POPOLNOMA DRUGAČE v Moškem in Ženskem Telesu.

Z Uradnim Potrdilom o zamenjavi Identitete possameznik le in samo dokazuje svoj EXTREMNO Mentalno Blokado in Zaostalost v Razvoju... Z Zamenjavo Spolnih Organov posamezniik ZAPEČATI Svojo Usodo in pade v brezno POgube Lastnega Bitja.

in NE, NIHČE jih NE "sovraži".... Niti JAZ ne...le PREZIRAM njihovo OSTUDNOST in PERVERZNOST s katero Izkazujejo svojo Mentalno NEZRELOST... in ker Perverznosti NE MARAM..niti je Zdrava za Okolje...tak posameznik od mene lahko dobi samo NA GOBEC... DIREKT...!!!
I CAN NOT TOLERATE THEM ANYMORE...!!!!..Šli so čez VSE MEJE Dobrega Okusa

čeprav ZELO DOBRO Razumem Mentalno Stanje v Katerem so....ker sem šel sam SKOZI podobne reči..na nekem drugem področju.. Vsak od Nas je Nekje bil ali še je "ujet"...v svoji Glavi namreč...v nekem Filmu...ki je lahko RESNIČEN ali pa Imaginaren...In VSAK se MORA SAM Potruditi, da PREPOZNA Resničnost ali Laž Sveta, ki se mu je Naselil v Glavo..
Če to posameznim IGNORIRA...gre Življenje MIMO NJEGA.
Pedri ZANIKAJO Svoje Lastno Bitje in se na Podlagi Imaginacije UPIRAJO ZAKONOM NARAVE...kar pač NI MOGOČE. NE GRE... THERE IS NO FUCKING WAY TO "TRICK" The NATURE!!!!...and THAT'S THE ONLY REASON THEY HAVE PROBLEMS WITHIN THEIR MENTAL WORLD

in KAAAAAAAJ tukaj še Rabimo VEDETI...da bomo DOJELI?!?!? KAAAAJ...(sprašujem tiste, ki NISO Pederčine...al ji Zagovarjajo itd...)?!?!?!! Kako je Lahko nekdo še tako BLESAV...da sploh "pomisli" na "Enakost" spolov?!?!?

LE in SAMO Duševni BOLNIKI.....VERNIKI...BLAZNEŽI...Ljudje BREZ Vrednot in SPOŠTOVANJA do Življenja!!!!!


Ti Posamezniki Spadajo v DUŠEVNE BOLNICE... da im se DUŠA OZDRAVI... !!!ker je BOLANA...OKUŽENA itd... 
...metode OBSTAJAJO.... NE pa da so celo med "priznanimi sociologi...t.i. strokovnjaki...učitelji ipd...Družba, ki take Posameznike jemlje RESNO ali jim celo Ugodi..je na Poti v TOTALNI PROPAD..

zato...
NIKAKOR v NOBENEM PRIMERU  VEČ NE SMEMO DOVOLITI DA BI TI BOLNIKI ZASTRUPLJALI DRUŽBO in OTROKE, ki so NORMALNI!!!


če čejo bit BEDAKI pa IDIOTI ...pač naj Bodo ...če se DEGRADIRAJO kot INTELIGENTNA BITJA...se jih kot take tudi DOJEMA...
BUDALE so pač BUDALE...in bodo Ostal BUDALE dokler pač ne zberejo DOvolj POguma da Pogledajo Resnici V Oči in se z njo SPRIJAZNIJO pa začnejo Živet kot LJUDJE...SVOBODNI ..tako in drugače...Mentlano in FIzično