Avtizem

Objavil/a Radmila Čučak, dne 2017-02-10 ob 12:37:30

Dr Susanne Humphries (knjiga The History of Vaccines) : Vera v cepiva je fanatična religija, ki ni podprta z nobenimi dokazi, znanstvenimi raziskavami ali zgodovinskimi dejstvi....

Dr. Kalcker Ludwig je prišel do ugotovitve, da regresivni avtizem povzročajo strupi, ki jih izločajo paraziti. On pravi, da je v roku treh let možna ozdravitev avtizma z anti parazitno terapijo. Pred 20 leti je bil 1 avtistični otrok na 10.000 otrok, danes pa je zlasti v ZDA epidemija avtizma, ki je tam diagnosticiran že pri 1 izmed 54 otrok. 

Dr. Kalcker pravi, da gre pri tej bolezni za prekinitev med možgani v področju trebuha (pleksus solars čakra) ter možgani v glavi. Paraziti v črevesju izločajo strupe, katere absorbira debelo črevo. To pa povzroča simptome avtizma, kot so:

***hyper amonia encefalopatija, zaostanek v rasti, slaba koordinacija telesa, tresenje, epileptični napadi, letargija, določeni položaji telesa, neodzivnost, čustvena odmaknjenost itd

Nekateri priporočajo, naj nosečnica uživa jod, kot preventivo pred avtizmom otroka (kapljico Luglove raztopine namaže po zapestju, ker se jod dobro absorbira skozi kožo....če se jod hitro absorbira, ima telo pomanjkanje joda, če pa na koži dolgo časa ostane rumen madež, pomeni, da ima telo dovolj joda in ga dodatno ne potrebuje).

Ugotovljeno je tudi, da imajo avtisti slabo razvit center za čustvovanje (amigdalo), zato ne izražajo čustev. Vzrokov za pojav avtizma je lahko več, poleg parazitov so možen vzrok tudi otroška cepiva, ki vsebujejo težke kovine. Dr. F. William Engdahl v knjigi Target China piše, da je avtizem posledica cepiv farmacevtskih podjetij Glaxso Smith, Bristol Myers Squib, Merck Sharp & Dohme, ki povzročijo nevrološka obolenja pri otrocih na Kitajskem, kot so avtizem, depresija in tesnoba. Pred 20 leti tam avtizma ni bilo, danes pa je že en milijon avtističnih otrok. On pravi, da gre pri cepljenju otrok za evgeniko (iztrebljanje ras) in transhumanizem. To je potrdila tudi dr. Stephanie Seneff, biologinja na MIT oddelku za informatiko in umetno inteligenco (Massachusetts Institute of Technology, ZDA). Povedala je: 

"Človeštvo je napadeno s strupi ( ki so vzrok avtizma, raka, Parkinsona, Alzheimerja...  ) težkih kovin, genetsko spremenjeno hrano, chemtrailsi, pesticidi, zobnimi zalivkami in cepivi "

Društvo za avtizem Republike Slovenije je analiziralo delovanje 60 terapij za zdravljenje avtizma. Ocena 0 pomeni **brez učinka**, ocena 1 **izboljšanje** in ocena 2 **velik napredek**. V analizi je sodelovalo 82 staršev avtističnih otrok:

GcMAF/3 (1,67), DIR floortime (1.40), RDI/3 (1.33), sekretin (1.33), karnosin (1.33), son-rise (1.25), hiperbarična kisikova komora (1.25), prebavni encimi (1.24), senzorična integracija (1.12), terapija z glasbo (1.08), logopedksa terapija (1.08), TEACCH (1.06), taktilna integracija (1.06), ABA (1.05), refleksna masaža stopal (1), dieta brez sladkorja (1), glutation (1), probiotiki (0,97), DAN dodatki (0.95), dieta brez kazeina (beljakovin mleka) (0.94), terapija s psom (0.88), terapija s konjem (0.84), bioresonanca (0.82), PECS (0.82), mineral zeolit (0.75), kopel z Epson soljo (magnezij) (0,75), vitamin B6 z magnezijem (0,71), omega 3 (0,71), dieta brez glutena iz žit (0,70), antioksidant melatonin (0,67), cink (0,67), koencim Q10 (0.65), vitamin C (0,60), terapija pri bio energetiku (0,58), vitamin D (0,55), Early bird (0,50), nevrofeedback (0,50), inekcije vitamina B12 (0,50), folna kislina (0,45), vitamin A (0,44), B kompleks vitamini (0,43), Epilepsin (0,40), biotin (0,38)

Za zgornja sredstva so ugotovili, da pomagajo, med tem ko pri uradnem farmacevtskem zdravilu Ritalnu, ki ga predpišejo zdravniki, ni bilo nobenega izboljšanja, pri zdravilu Risperdal je prišlo celo do poslabšanja bolezni (minus 0,18), prav tako pri zdravilu Diflucan (minus 0,33 ) ter pri antipsihotikih (minus 0,11)

Dr. med.  Alfred Kobal je objavil članek v Zdravniškem vestniku o vplivu živega srebra na patogenezo avtizma. V cepivih je bila snov (morda je še?) timerosal, ki vsebuje živo srebro. Ta raztaplja živce: povzroči oksidativno prizadetost astrocitov in nevronov v možganih, prizadene imunski sistem, moti glutaminergično, serotonergično, holinergično in centralno dopaminergično aktivnost (skoraj celoten sistem prenašalcev električnih  impulsov v živčnem sistemu)

Bivši agent ameriške obveščevalne agencije NSA, ki deluje pod skrivnim imenom Jim Stone pravi, da so cepiva strupena od leta 1995 dalje, toda ne vsa cepiva! Vsebujejo tehnologoje za spremembo izražanja genov CRISPR in CAS9 in za vstavljanje delov tuje DNA v jedro celice. Nekaj podobnega je povedal tudi dr. Klinghardt, ki ima uspeh pri zdravljenju avtizma. V predavanju 09.06. 2018 je povedal,  da cepiva vsebujejo ogromno retro-virusov, ki se vgrajujejo v človeško DNK in povzročijo avto-imunske bolezni in nevrološke motnje, kot so avtizem, ADHD, slab spomin, multipla skleroza ipd. Ni pa mu znano, ali so retro-virusi v cepivih **slučajno** ali namenoma. 

Nataša Kos Križmančič izvaja terapijo Sorensen obrazne reflekso terapije, ki naj bi izboljšala stanje avtizma. Terapija reprogramira delovanje možganov. Ruski biolog dr. Peter Garjajev pravi, da gre pri avtizmu za okvaro velikih možganov in da je možno zdravljenje z lingvistično vibracijsko medicino ( predstavištvo ima v Zagrebu). Prijateljica pa mi je povedala, da je v Nemčiji ena deklica popolnoma ozdravela od avtizma, ko je z očetom hodila na vaje, kjer je on igral na orgle dela J.S. Bacha

Ker naj bi bili glavni vzroki avtizma zastrupitev s strupi parazitov ali s težkimi kovinami, bom v naslednjem članku podala način razstrupljanja od težkih kovin ter anti-parazitno terapijo.  

Na spletni strani Naravna imunost so zapisali :

 Nenormalni imunski odziv na cepivo proti ošpicam (enojno ter kombinirano proti ošpicam, mumpsu in rdečkam) od 90. let prejšnjega stoletja preučuje nevrolog prof. dr. Vijendra K. Singh, ki je  odkril prisotnost kronične okužbe s cepilnim virusom ošpic v odsotnosti izpuščaja, ki se razvije v nevrološko avtoimunsko obolenje, to pa se lahko posledično pokaže kot sindrom avtističnega spektra. 


V študiji Serological Detection of Measles Virus in Relation to Autoimmunity in Autism ugotovi, da je avtoimunska bolezen, ki prizadene možganski mielin, nastala kot posledica okužbe z ošpicami, to pa je nato vodilo v avtistično regresijo. 

»V luči novih predstavljenih dokazov ocenjujemo, da je cepivo OMR v nekaterih primerih lahko povzročilo avtoimunsko delovanje, in sicer tako, da je povzročilo atipično okužbo z ošpicami, ki ne ustvari tipičnega izpuščaja, ampak se manifestira z nevrološkimi simptomi v povezavi s cepljenjem.«

V študiji Abnormal Measles Serology and Autoimmunity in Autistic Children je prof. Singh ugotovil, da je prisotnost abnormalnih protiteles v povezavi s cepilnim ošpičnim antigenom prisotna pri 60 odstotkih testiranih avtističnih otrok in pri nobenem od zdravih otrok v kontrolni skupini. Študija je dokazala vzročno povezavo med cepivom OMR in možganskim avtoimunskim obolenjem testiranih avtističnih otrok.

CEPIVA POVZROČAJO AVTIZEM....so pokazale nove raziskave na Keele University in Kings College Hospital v Angliji. Našli so velike količine aluminija v možganih mrtvih oseb, ki so imele avtizem.

Dojenčki prejmejo v cepivih 500 krat večjo količino aluminija, kot je "varna" količina, določena od CDC (Centers for Disease Control and Prevention). Ta "varna" količina je 25 mcq za odraslo osebo in 10 mcq za dojenčka.Otroci, ki prejmejo cepiva po programu v ZDA, prejmejo 5.000 mcq aluminija v prvih letih življenja, kar je 500 krat več od dovoljene "varne" količine.

Leta 2013 so raziskovalci na University of British Columbia našli vzročno povezavo med cepivi in avtizmom. Aluminij v cepivih povzroča vnetja in avto-imunske bolezni. Cepivo za hepatitis, ki ga dobi novorojenček,( ki nima razvitega imunskega sistema), ima 250 mcq aluminija in to je le začetek zastrupljanja otrok s cepivi. 
CDC zelo dobro ve, da je aluminij strupen, a kljub temu dovoljuje uporabo v cepivih za otroke in odrasle- to je nedopustna brutalnost in nečlovečnost. 

 dr. Mateja Černič :Kdor misli, da so cepiva pred vstopom na trg podvržena dolgoletnim, rigoroznim znanstvenim raziskavam, se žal krepko moti. Študije o varnosti in učinkovitosti cepiv, tudi tiste, na podlagi katerih cepiva pridobijo dovoljenje za promet, so namreč pravi metodološki zmazki. Dobesedno.  Zasnovane so tako, da še zdaleč ne razkrijejo (ne morejo razkriti) niti vseh kratkoročnih stranskih učinkov cepiv, srednje- in dolgoročnih pa sploh ne. Posledično te študije ne omogočajo realne ocene dejanske varnosti in učinkovitosti posameznega cepiva. Z drugimi besedami: cepiva,  s katerimi so vsako leto cepljeni milijoni otrok, niso bila nikoli ustrezno preizkušena. In državne agencije (JAZMP, NIJZ, itd.), ki naj bi skrbele za varnost državljanov ter na trg spuščale zgolj dokazano varna in učinkovita cepiva, za katerimi stojijo metodološko ustrezno zasnovane študije, te svoje temeljne naloge preprosto ne opravljajo.

Podrobnejša analiza študij o varnosti in učinkovitosti cepiv, vključno s tistimi, na podlagi katerih posamezno cepivo pridobi dovoljenje za promet, razkrije šokantno in nedopustno sliko: namesto rigorozno izvedenih znanstvenih študij imamo metodološke zmazke, ki so, očitno namerno, zasnovani tako, da ne omogočajo realne evalvacije lastnosti in delovanja posameznega cepiva. 

Farmakokinetične študije za cepiva niso obvezne in niso izvedene. To pomeni, da ne zakonodaja ne različne zdravstvene agencije od proizvajalca ne zahtevajo nobenih informacij o tem, kako se posamezno cepivo in v njem prisotne snovi absorbirajo, distribuirajo, presnavljajo in skladiščijo v organih ter kakšno škodo tam povzročajo. Zakaj je farmakokinetičnost posamezne snovi tako pomemben podatek, je podrobno obrazloženo v knjigi Ideološki konstrukti o cepljenju.

Otrok Wendy Myers je po cepljenju dobil avtizem, zaradi aluminija v cepivih. sama ga je pozdravila z razstrupljanjem od težkih kovin. O cepivih je povedala: Ljudje mislijo, da cepiva ne vsebujejo živega srebra ali thimerosala. To je popolna laž. Mnoga cepiva za gripo vsebujejo živo srebro v obliki thimerosala.  Dr. Hugh Fudenberg, en izmed vodilnih imuno- genetikov v svetu je poglobljeno preučeval učinke cepiv za gripo na nevrološko zdravje. Ugotovil je, da ima oseba 10 krat večjo možnost da dobi Alzheimer bolezen, če je prejemala cepiva proti gripi, kot oseba, ki ni prejela več kot eno dozo cepiva proti gripi. Cepiva za gripo so neposredno povezana z več primeri paralize in poškodb možganov vsako leto. Mnogi raziskovalci menijo, da cepiva proti gripi povzročajo zapoznele reakcije in dolgoročne posledice na zdravje, kar je posledica kombinacije aluminija in živega srebra v cepivih. 

Od 1983 se je število cepiv za otroke, ki jih priporoča Center za nadzor bolezni v ZDA povečalo za več kot tri krat. Istočasno se je število avtističnih diagnoz povečalo za 800%. Dokazi kažejo, da se živo srebro še vedno uporablja v nekaterih cepivih za ošpice, mums in rdečke ter v cepivu za gripo. Neodvisne študije Centers for Disease Control Vaccine Safety Datalink so ugotovile, da otroci, ki prejmejo tri cepiva z živim srebrom, imajo 27 krat večjo možnost, da zbolijo za avtizmom, kot otroci, ki niso bili cepljeni. Mnogi strokovnjaki zanikajo povezavo med živim srebrom in avtizmom, a obstaja veliko število medicinskih dokazov, da obstaja vzročna povezava med cepivi in avtizmom. 

Tu je spletna stran, s skoraj 500 raziskavami o škodljivosti cepiv:  http://www.greenmedinfo.com/anti-therapeutic-action/vaccination-all

The National Vaccine Injury Compensation Program (VICP)  v ZDA je v enem letu plačal skoraj 4 milijarde USD družinam žrtev, ki so utrpele posledice ali so zaradi cepljenja umrle.

GreenMedInfo.com je zbral 300 strani raziskav iz baze podatkov National Library of Medicine's pubmed.gov   o škodljivih posledicah cepljenja  (200 škodljivih učinkih na zdravje, vključno s smrtjo). To lahko dobite na strani: 

http://www.greenmedinfo.com/blog/200-evidence-based-reasons-not-vaccinate-free-research-pdf-download

Dr. Graf: ginekolog in homeopat,......necepljen človek je danes najboljšega zdravja...

Njegove besede potrjuje tudi statistika iz Kanade: največ avtizma je v tistih regijah, kjer je največ cepljenih otrok ( v letu 2015 so imeli 1 primer avtizma na 66 otrok, kar je podobno kot v ZDA)

Podatki The Public Health Agency of Canada kažejo, da je največ avtizma v Newfoundland, Labrador, Prince Edward Island in Quebec, kjer je velika precepljenost. Najmanj pa ga je na Yukon-u, kjer je tudi najmanj cepljenih otrok. 

Avtizem, kot stranski učinek cepljenja se je v Kanadi v zadnjih 10 letih povečal za 349%. Zdravi otroci so po prejemu cepiv postali avtistični. 

Ne glede ali gre za pohlep in interese farmacevtske industrije, za zanemarjanje posledic cepljenja s strani zdravstva ali politike, bo potrebno problem škodljivega cepljenja rešiti. Od tega je odvisna prihodnost človeštva.

Vir:https://www.naturalhealth365.com/autism-news-vaccination-2563.html

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Radmila Čučak
1
Jun 10, 2018
Greg Zupan, za tvojo informacijo, in diskreditacijo laži, ki so ti domače......v življenju sem se premaknila dlje kot 20 km iz Vrhnike.

Bila sem v Avstraliji, na Kitajskem, večkrat v ZDA, New Yorku, Chichagu, Los Angelesu in Las Vegasu, v Mehiki, na Havajih, Singapurju, Dubaju, da Evrope sploh ne omenjam....prepotovala sem Grčijo po dolgem in požez ter ves Balkan večkrat.....mislim da si ti veliko bolj zaplankan kot jaz, če si hotel to meni pripisati

Več let sem preučevala sistem New World Order in so mi znane manipulacije takih tipov kot si ti...

- smešiš homeopatijo, ker si neveden in skromne inteligence. Zato ne moreš dojeti, da so homeopati zdravniki uradne medicine, ki so se specializirali za homeopatijo in imajo pri svojem zdravljenju dobre rezultate. če jih ne bi imeli ne bi obstajali kot veja uradne medicine, zlasti v Nemčiji. Seveda pa je za razumevanje delovanja homeopatije potrebna inteligenca in veliko znanja, zato me ne čudi, da s svojo nevednostjo tega ne moreš niti razumeti

- lepiš FAKE članke plačancev farmacevtske industrije in trdiš da so raziskave na Green med Info umaknjene, kar ni res......so samo trn v peti velikim farmacevtskim korporacijam, katerih škodljivo delovanje je dokazano s tem, da ne znajo narediti niti enega zdravila , ki nima škodljivih stranskih učinkov. Zaradi tega blatijo naravno medicino in na vse možne načine diskreditirajo poštene in vestne zdravnike, ki imajo dovolj poguma in vesti, da se uprejo takšnemu zdravstvenemu sistemu.....

- urednik tega portala ti je napisal, da si psihopat in že več komentatorjev ti je svetovalo, da obiščeš zdravnika in ne rešuješ svojih frustracij na spletu. Jaz ti tega ne bom svetovala, saj mislim, da si zdrav, a si od sistema napačno programiran in se na vse kriplje trudiš zagovarjati vse kar je slabega v zdravstvu, zlasti glede cepljenja....samo bebec ne vidi, kakšne škodljive posledice imajo cepiva.

- ljudje kot si ti vodijo svet v odtujenost od narave, v tehnokratsko robotizirano družbo, ki je brez duše, brez vere v Boga, brez srca in brez etično moralnih vrednot

- kar zagovarjaj izpirjenost....kakor boš delal, tako boš žel

- ne misli, da boš s svojimi lažmi ustavil mene in meni podobne, ki širimo resnico o cepljenju
#258
Radmila Čučak
2
Jun 10, 2018
Grega Zupan je manipulator, ki zavrača vse, kar je naravno in dobro:

- všeč so mu perverzne anomalije v družbi

- všeč mu je strupeni herbcid glifosat od Monsanta

- všeč mu je genetsko spremenjena hrana, ki uničuje zdravje ljudi

- všeč so mu strupena in škodljiva cepiva

- boji se sončne svetlobe in nosi temna očala, da bi njegov svet ostal bolj zatemnjen

- zavrača naravno medicino, ki uporablja zelišča, eterična olja in druge naravne pripravke, ki so dokazano veliko boljša zdravila od sintičnih kemičnih zdravil farmacije in nimajo škodljivih stranskih učinkov

- ni komentiral baze podatkov o 500 raziskavah, ki dokazujejo škodljivost cepiv na strani...... http://www.greenmedinfo.com/anti-therapeutic-action/vaccination-all

- pridružuje se silam moči, in lepi lažnive članke, ki diskreditirajo vse vestne, poštene in nepodkupljive zdravnike, ki govorijo o škodljivosti cepljenja

-

Ali je takšna oseba verodostojna, da sodi o naravni medicini in temu, kar je dobro za zdravje ljudi?
#257
Radmila Čučak
1
Apr 14, 2018
CEPIVA POVZROČAJO AVTIZEM....

so pokazale nove raziskave na Keele University in Kings College Hospital v Angliji. Našli so velike količine aluminija v možganih mrtvih oseb, ki so imele avtizem.

Dojenčki prejmejo v cepivih 500 krat večjo količino aluminija, kot je "varna" količina, določena od CDC (Centers for Disease Control and Prevention). Ta "varna" količina je 25 mcq za odraslo osebo in 10 mcq za dojenčka.

Otroci, ki prejmejo cepiva po programu v ZDA, prejmejo 5.000 mcq aluminija v prvih letih življenja, kar je 500 krat več od dovoljene "varne" količine.

Leta 2013 so raziskovalci na University of British Columbia našli vzročno povezavo med cepivi in avtizmom. Aluminij v cepivih povzroča vnetja in avto-imunske bolezni.

Cepivo za hepatitis, ki ga dobi novorojenček,( ki nima razvitega imunskega sistema), ima 250 mcq aluminija in to je le začetek zastrupljanja otrok s cepivi.

CDC zelo dobro ve, da je aluminij strupen, a kljub temu dovoljuje uporabo v cepivih za otroke in odrasle- to je nedopustna brutalnost in nečlovečnost.

https://www.naturalhealth365.com/aluminum-autism-2396.html

Aluminum in brain directly linked to autism | NaturalHealth365

(NaturalHealth365) New research directly links autism to high levels of aluminum discovered inside the brain of autistic
#256
Radmila Čučak
1
Apr 10, 2018
kako neodvisni so strokovnjaki, ki zagovarjajo varnost cepljenja?

Med njimi je American Academy of Pediatrics (AAP), ki ima močne finančne vezi s farmacevtsko industrijo, od katere prejemajo milijone USD za konference, izobraževanja in celo za plačevanje stroškov stavbe v kateri se nahajajo.

Natančni zneski so skrivnost, a v javnost je prišlo nekaj podatkov:

- Wyeth, ki proizvaja otroško cepivo Prevnar je daroval Akademiji 342.000 USD

- Merck je daroval 433.000 USD APP, ki je Mercku odobril strupeno HPV cepivo

- Sanofi Aventis, ki izdeluje 17 cepiv je tudi med donatorji APP (zneski niso znani)

Skupina ki promovira cepljenje Every Child by Two prav tako prejema denar od proizvajalcev cepiv. Zdravnik Paul Offit, znani zagovornik varnosti cepiv prejema na stotine tisočev USD od proizvajalcev cepiv in ima delež od prodaje cepiv.

https://www.youtube.com/watch?v=K1Hw-Q23S_s

Vaccine/Autism Conflicts of Interest - YouTube

CBS's Sharyl Attkisson discusses the conflicts of interest is those supposedly 'independent' sources that back the gover
#255
Radmila Čučak
1
Apr 05, 2018
200 razlogov zakaj ne cepiti svojega otroka

GreenMedInfo.com je zbral 300 strani znanstvenih raziskav iz baze podatkov National Library of Medicine's www. pubmed.gov o škodljivih posledicah cepljenja (200 škodljivih učinkih na zdravje, vključno s smrtjo).

Te informacije lahko dobite na strani: http://www.greenmedinfo.com/blog/200-evidence-based-reasons-not-vaccinate-free-research-pdf-download

200 Evidence-Based Reasons NOT To Vaccinate - FREE Research PDF

The evidence against vaccine safety and effectiveness is massive. Here is a 300+ page research download of National Libr
#254
Radmila Čučak
1
Apr 05, 2018
Na tej spletni strani je skoraj 500 raziskav o škodljivosti cepiv

http://www.greenmedinfo.com/anti-therapeutic-action/vaccination-all
#253
Radmila Čučak
3
Mar 11, 2018
Otrok Wendy Myers je po cepljenju dobil avtizem, zaradi aluminija v cepivih. Sama ga je pozdravila z razstrupljanjem od težkih kovin. O cepivih je povedala: Ljudje mislijo, da cepiva ne vsebujejo živega srebra ali thimerosala. To je popolna laž. Mnoga cepiva za gripo vsebujejo živo srebro v obliki thimerosala.

Dr. Hugh Fudenberg, en izmed vodilnih imuno- genetikov v svetu je poglobljeno preučeval učinke cepiv za gripo na nevrološko zdravje. Ugotovil je, da ima oseba 10 krat večjo možnost da dobi Alzheimer bolezen, če je prejemala cepiva proti gripi, kot oseba, ki ni prejela več kot eno dozo cepiva proti gripi.

Cepiva za gripo so neposredno povezana z več primeri paralize in poškodb možganov vsako leto. Mnogi raziskovalci menijo, da cepiva proti gripi povzročajo zapoznele reakcije in dolgoročne posledice na zdravje, kar je posledica kombinacije aluminija in živega srebra v cepivih.

Od 1983 se je število cepiv za otroke, ki jih priporoča Center za nadzor bolezni v ZDA povečalo za več kot tri krat. Istočasno se je število avtističnih diagnoz povečalo za 800%. Dokazi kažejo, da se živo srebro še vedno uporablja v nekaterih cepivih za ošpice, mums in rdečke ter v cepivu za gripo.

Neodvisne študije Centers for Disease Control Vaccine Safety Datalink so ugotovile, da otroci, ki prejmejo tri cepiva z živim srebrom, imajo 27 krat večjo možnost, da zbolijo za avtizmom, kot otroci, ki niso bili cepljeni. Mnogi strokovnjaki zanikajo povezavo med živim srebrom in avtizmom, a obstaja veliko število medicinskih dokazov, da obstaja vzročna povezava med cepivi in avtizmom

https://medium.com/@MyersDetox/flu-vaccines-are-toxic-ca4d718dea52?inf_contact_key=ccb25c02b50de835e845d49d571443f0c10ce17424a94556d34fc1a8ce8ec9ef
#252
Radmila Čučak
1
Mar 10, 2018
Dr. Bernice E Eddy.......zanimiv članek si našel - študije o varnosti in učinkovitosti cepiv so metodološki zmazki ...upam da ne zameriš. če ga dodam še tu, ker se prav lepo ujema z vsebino objave :)

https://www.ideoloski-konstrukti.com/2015/07/27/študije-o-varnosti-in-učinkovitosti-cepiv-so-metodološki-zmazki

Študije o varnosti in učinkovitosti cepiv so metodološki zmazki - Ideološki konstrukti o cepljenju

dr. Mateja Černič Kdor misli, da so cepiva pred vstopom na trg podvržena dolgoletnim, rigoroznim znanstvenim raziskavam,
#251
Radmila Čučak
1
Mar 04, 2018
Molekularni biolog in doktor holitsične medicine Ben Lynch je povedal: "V ZDA je bila leta 1990 vrednost trga cepiv okoli 2 milijardi USD, leta 2015 pa 30 milijard USD."

Torej je cepljenje zelo donosen posel: v 25 letih se je prodaja cepiv v ZDA povečala za 15 krat. Ker cepiva povzročajo pri mnogih kronične avtoimunske bolezni, dobijo na ta način še stalne odjemalce farmacevtskih zdravil desetletja in desetletja pozneje.

Citat iz spodnje objave:
Nenormalni imunski odziv na cepivo proti ošpicam (enojno ter kombinirano proti ošpicam, mumpsu in rdečkam) od 90. let prejšnjega stoletja preučuje nevrolog prof. dr. Vijendra K. Singh, ki je (glej ta izbor njegovih študij) odkril prisotnost kronične okužbe s cepilnim virusom ošpic v odsotnosti izpuščaja, ki se razvije v nevrološko avtoimunsko obolenje, to pa se lahko posledično pokaže kot sindrom avtističnega spektra.

V študiji Serological Detection of Measles Virus in Relation to Autoimmunity in Autism ugotovi, da je avtoimunska bolezen, ki prizadene možganski mielin, nastala kot posledica okužbe z ošpicami, to pa je nato vodilo v avtistično regresijo.

»V luči novih predstavljenih dokazov ocenjujemo, da je cepivo OMR v nekaterih primerih lahko povzročilo avtoimunsko delovanje, in sicer tako, da je povzročilo atipično okužbo z ošpicami, ki ne ustvari tipičnega izpuščaja, ampak se manifestira z nevrološkimi simptomi v povezavi s cepljenjem.«

V študiji Abnormal Measles Serology and Autoimmunity in Autistic Children je prof. Singh ugotovil, da je prisotnost abnormalnih protiteles v povezavi s cepilnim ošpičnim antigenom prisotna pri 60 odstotkih testiranih avtističnih otrok in pri nobenem od zdravih otrok v kontrolni skupini. Študija je dokazala vzročno povezavo med cepivom OMR in možganskim avtoimunskim obolenjem testiranih avtističnih otrok.

http://www.naravnaimunost.si/Bolezni/ospice.php

Naravna imunost

Ošpice so nalezljiva otroška bolezen, ki jo je medicina v 60. letih prejšnjega stoletja sklenila izkoreniniti z mn
#250
Komentar izbrisal uporabnik
Radmila Čučak
1
Feb 25, 2018
Dajana, zanimiv članek si našla, ga dodam še tukaj :))

(lažnivci bodo rekli, da tudi ona laže in da je šarlatanka, ker sodijo po sebi :))

Lucija Tomljenovič je doktorirala na področju bio-kemije in dela post-doktorski študij na medicinski fakulteti Univerze British Columbia.

Raziskuje mehanizem, skozi katerega cepiva in kemični dodatki v njih lahko povzročijo nevrološke in avto-imunske bolezni. Razvija protokol bioloških pokazateljev škodljivih posledic cepljenja.

V znanstveni literaturi so opisani škodljivi stranski učinki cepiv, kot so smrt, trajne nevrološke poškodbe, avto-imunske in vnetne bolezni, ki imajo za posledico epileptične napade itd..

Zakonodaja, ki zavrača pravico do informiranega soglasja o cepljenju, ni etična niti ne temelji na znanosti, je še povedala dr. Lucija Tomljanovič, ki se zavzema za pravico do prostovoljnega cepljenja

http://www.dnevno.hr/zdravlje/hrvatske-znanstvenica-prestanite-cijepiti-hrvatsku-djecu-i-ukinite-prisilno-cijepljenje-1001664/

Hrvatska znanstvenica: ‘Prestanite cijepiti hrvatsku djecu i ukinite prisilno cijepljenje’ | Dnevno.

Lucija Tomljenović doktorirala je biokemiju i trenutno je postdoktorand na Medicinskom fakultetu Sveučilišta Britanska K
#248
Komentar izbrisal uporabnik
Radmila Čučak
1
Feb 20, 2018
http://www.publishwall.si/dajana.babic/post/350818/to-se-je-zgodilo-njenemu-otroku-po-cepljenju

To se je zgodilo njenemu otroku po cepljenju!

Te dni se v Sloveniji znova na veliko razpravlja o cepljenju otrok. Mnenja na tem področju so zelo deljena. Nekateri sta
#246
Radmila Čučak
2
Feb 18, 2018
Umazana cepiva

nova študija iz leta 2017 italijanskih znanstvenikov razkriva, da imajo cepiva kovine in strupene snovi, ki povzročajo raka in avto-imune bolezni.

Preiskali so 44 vzorcev 30-ih različnih cepiv in našli mikro in nano delce, ki sploh niso navedeni v opisu sestavin cepiva.

Svinec so našli v cepivu proti raku materničnega vratu Gardasil in Cervarix. V cepivu proti gripi Aggripal od Novartisa ter v cepivu zoper meningitis Infarix Hexa ( Glaxo Smith Kline) so našli jeklo, tungsten in spojine zlata in cinka. Našli so tudi platino, srebro, bismuth, železo in krom.

Cepivo Fluarix za otroke je onesnaženo z 11 kovinami, za katere so ugotovili, da so navzoče pri levkemiji. Železo v cepivih je podvrženo koroziji, ki zastruplja tkiva.

V cepivu repevax (za davico, tetanus in poliomelitis) so našli aluminij, brom, silikon, kalij in titanium. Aluminij je znan kot živčni strup, zato ga farmacevtska cepiva za živino ne vsebujejo ( cepiva za otroke pa imajo aluminij :(((

Strupene snovi v cepivih lahko povzročijo epileptične napade, paralizo in nenadno smrt dojenčka, kakor tudi vnetne odzive, avtizem, diabetes tipa 1 in druge avto-imunske in kronične bolezni

http://info.cmsri.org/the-driven-researcher-blog/dirty-vaccines-new-study-reveals-prevalence-of-contaminants

Dirty Vaccines: New Study Reveals Prevalence of Contaminants

Every One of 43 Human Vaccines Tested Was Contaminated by Unsafe Levels of Metals and Debris Linked to Cancer and Autoim
#245
Radmila Čučak
2
Jan 13, 2018
Zim Zelen....zanimiv članek si našel o cepivih in avtizmu....ga bom dodala še na to objavo..

http://cepljen.si/avtizem.shtml

Cepljen.si - Informacije v razmislek

Nastanek avtizma, mehanizmi
#244
Radmila Čučak
2
Dec 11, 2017
Na univerzi Keele v Angliji so zdaj odkrili, da je v možganih avtistov veliko večja količina aluminija (nevro-toksina), kot pri drugih ljudeh. zato to bolezen povezujejo z otroškimi cepivi, ki vsebujejo aluminij.

Tako visok nivo aluminija so ugotovili tudi pri ljudeh, ki so umrli zaradi Alzheimerja

http://info.cmsri.org/blog/-discovery-of-shockingly-high-levels-of-aluminum-in-brains-of-individuals-with-autism-suggests-link-with-aluminum-containing-vaccines?utm_medium=social&utm_source=facebook

Discovery of "Shockingly High" Levels of Aluminum in Brains of Individuals with Autism Sug

First Ever Study Shows Evidence of Inflammatory Cells Loaded with Toxic Aluminum Crossing the Blood-Brain Barrier and Me
#243
Radmila Čučak
1
May 16, 2017
http://www.publishwall.si/dajana.babic/post/291772/mama-odkrila-vzrok-avtizma-svojega-otroka-in-kako-to-ozdraveti
#242
Radmila Čučak
1
Apr 29, 2017
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/04/27/dr-niko-viskovic-cak-80-posto-djece-oboljele-od-autizma-u-hrvatskoj-posljedica-su-cijepljenja/

Dr. Niko Visković: Čak 80 posto djece oboljele od autizma u Hrvatskoj, posljedica su - cijepljenja!

Javno sam se pobunio protiv bezdušnih kolega koji nikad nisu pisali prijave o posljedicama cijepljenja. Da su to radili,
#241
Komentar izbrisal uporabnik
Komentar izbrisal Radmila Čučak
Pokaži več komentarjev
Radmila Čučak
Radmila Čučak
Objavil/a 2017-02-10 12:37:30 (Feb 10, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Cepljenje povzroča bolezni
Čebele in pesticidi
Aromaterapija: gripa in viroze
Božično jutro
Tara
Etno glasba
Vede Peruna
Skalarna energija
Torah Koda
Vnebovzetje Device Marije
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Junij 2018
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Oglasi

diagonostični center ultralab vam nudi ultrazvok srca, dojk, trebuha, ožilja, ščitince. na voljo so vam izkušeni zdravniki in najnovejša tehnologija. več: https://ultralab.si/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

gerard so priznane strešne kritine, v kolikor vas zanimajo krovci si lahko ogledate seznam pod krovstvo in kleparstvo: https://www.gerardroofs.si/sl/krovstvo-kleparstvo

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

otroški vozički v najrazličnejših barvah, na voljo velika izbira bugaboo vozičkov. preverite ponudbo: https://www.hajdi.si/potepanje/otroski-vozicki.html

Kategorija: Otroški vozički

Cena: Pokličite za ceno

če želite sprostitev za vas in vašega partnerja je razvajanje v dvoje idealna priložnost. preverite ponudbo: https://1nadan.si/ponudbe/maribor/lepota-in-razvajanje

Kategorija: Počitnice

Cena: Pokličite za ceno

rabljeni prenosniki - široka ponudba! !. gre za izredno kvaliteten produkt proizvajalca hp, ki se ponaša z i5 procesorjem tretje generacije ter 4 gb delovnega spomina. hp elitebook 8570p vas

Kategorija: Prenosniki

Cena: 325 €

prenosni računalnik hp elitebook 850 g1 je opremljen z. skupaj z  omogoča nemoteno delovanje. za shranjevanje različnih podatkov vam je na voljo . 

Kategorija: Prenosniki

Cena: 419 €

1645.)  čemu  

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

3528.) godovina sloenskega naroda

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 7.99 €

5911.) filiper

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15.99 €

7703.)  zločini slovenskega kajna

Kategorija: Leposlovje

Cena: 44.99 €

2928.) človk na obehstraneh stene

Kategorija: Leposlovje

Cena: 10.99 €

7700.) obačun

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 10 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj