Avtizem

Objavil/a Radmila Čučak, dne 2017-02-10 ob 12:37:30

Dr. Kalcker Ludwig je prišel do ugotovitve, da regresivni avtizem povzročajo strupi, ki jih izločajo paraziti. On pravi, da je v roku treh let možna ozdravitev avtizma z anti parazitno terapijo. Pred 20 leti je bil 1 avtistični otrok na 10.000 otrok, danes pa je zlasti v ZDA epidemija avtizma, ki je tam diagnosticiran že pri 1 izmed 54 otrok. 

Dr. Kalcker pravi, da gre pri tej bolezni za prekinitev med možgani v področju trebuha (pleksus solars čakra) ter možgani v glavi. Paraziti v črevesju izločajo strupe, katere absorbira debelo črevo. To pa povzroča simptome avtizma, kot so:

***hyper amonia encefalopatija, zaostanek v rasti, slaba koordinacija telesa, tresenje, epileptični napadi, letargija, določeni položaji telesa, neodzivnost, čustvena odmaknjenost itd

Nekateri priporočajo, naj nosečnica uživa jod, kot preventivo pred avtizmom otroka (kapljico Luglove raztopine namaže po zapestju, ker se jod dobro absorbira skozi kožo....če se jod hitro absorbira, ima telo pomanjkanje joda, če pa na koži dolgo časa ostane rumen madež, pomeni, da ima telo dovolj joda in ga dodatno ne potrebuje).

Ugotovljeno je tudi, da imajo avtisti slabo razvit center za čustvovanje (amigdalo), zato ne izražajo čustev. Vzrokov za pojav avtizma je lahko več, poleg parazitov so možen vzrok tudi otroška cepiva, ki vsebujejo težke kovine. Dr. F. William Engdahl v knjigi Target China piše, da je avtizem posledica cepiv farmacevtskih podjetij Glaxso Smith, Bristol Myers Squib, Merck Sharp & Dohme, ki povzročijo nevrološka obolenja pri otrocih na Kitajskem, kot so avtizem, depresija in tesnoba. Pred 20 leti tam avtizma ni bilo, danes pa je že en milijon avtističnih otrok. On pravi, da gre pri cepljenju otrok za evgeniko (iztrebljanje ras) in transhumanizem. To je potrdila tudi dr. Stephanie Seneff, biologinja na MIT oddelku za informatiko in umetno inteligenco (Massachusetts Institute of Technology, ZDA). Povedala je: 

"Človeštvo je napadeno s strupi ( ki so vzrok avtizma, raka, Parkinsona, Alzheimerja...  ) težkih kovin, genetsko spremenjeno hrano, chemtrailsi, pesticidi, zobnimi zalivkami in cepivi "

Društvo za avtizem Republike Slovenije je analiziralo delovanje 60 terapij za zdravljenje avtizma. Ocena 0 pomeni **brez učinka**, ocena 1 **izboljšanje** in ocena 2 **velik napredek**. V analizi je sodelovalo 82 staršev avtističnih otrok:

GcMAF/3 (1,67), DIR floortime (1.40), RDI/3 (1.33), sekretin (1.33), karnosin (1.33), son-rise (1.25), hiperbarična kisikova komora (1.25), prebavni encimi (1.24), senzorična integracija (1.12), terapija z glasbo (1.08), logopedksa terapija (1.08), TEACCH (1.06), taktilna integracija (1.06), ABA (1.05), refleksna masaža stopal (1), dieta brez sladkorja (1), glutation (1), probiotiki (0,97), DAN dodatki (0.95), dieta brez kazeina (beljakovin mleka) (0.94), terapija s psom (0.88), terapija s konjem (0.84), bioresonanca (0.82), PECS (0.82), mineral zeolit (0.75), kopel z Epson soljo (magnezij) (0,75), vitamin B6 z magnezijem (0,71), omega 3 (0,71), dieta brez glutena iz žit (0,70), antioksidant melatonin (0,67), cink (0,67), koencim Q10 (0.65), vitamin C (0,60), terapija pri bio energetiku (0,58), vitamin D (0,55), Early bird (0,50), nevrofeedback (0,50), inekcije vitamina B12 (0,50), folna kislina (0,45), vitamin A (0,44), B kompleks vitamini (0,43), Epilepsin (0,40), biotin (0,38)

Za zgornja sredstva so ugotovili, da pomagajo, med tem ko pri uradnem farmacevtskem zdravilu Ritalnu, ki ga predpišejo zdravniki, ni bilo nobenega izboljšanja, pri zdravilu Risperdal je prišlo celo do poslabšanja bolezni (minus 0,18), prav tako pri zdravilu Diflucan (minus 0,33 ) ter pri antipsihotikih (minus 0,11)

Dr. med.  Alfred Kobal je objavil članek v Zdravniškem vestniku o vplivu živega srebra na patogenezo avtizma. V cepivih je bila snov (morda je še?) timerosal, ki vsebuje živo srebro. Ta raztaplja živce: povzroči oksidativno prizadetost astrocitov in nevronov v možganih, prizadene imunski sistem, moti glutaminergično, serotonergično, holinergično in centralno dopaminergično aktivnost (skoraj celoten sistem prenašalcev električnih  impulsov v živčnem sistemu)

Bivši agent ameriške obveščevalne agencije NSA, ki deluje pod skrivnim imenom Jim Stone pravi, da so cepiva strupena od leta 1995 dalje, toda ne vsa cepiva! Vsebujejo tehnologoje za spremembo izražanja genov CRISPR in CAS9 in za vstavljanje delov tuje DNA v jedro celice. 

Nataša Kos Križmančič izvaja terapijo Sorensen obrazne reflekso terapije, ki naj bi izboljšala stanje avtizma. Terapija reprogramira delovanje možganov. Ruski biolog dr. Peter Garjajev pravi, da gre pri avtizmu za okvaro velikih možganov in da je možno zdravljenje z lingvistično vibracijsko medicino ( predstavištvo ima v Zagrebu). Prijateljica pa mi je povedala, da je v Nemčiji ena deklica popolnoma ozdravela od avtizma, ko je z očetom hodila na vaje, kjer je on igral na orgle dela J.S. Bacha

Ker naj bi bili glavni vzroki avtizma zastrupitev s strupi parazitov ali s težkimi kovinami, bom v naslednjem članku podala način razstrupljanja od težkih kovin ter anti-parazitno terapijo.   

 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Radmila Čučak
0
May 16, 2017
http://www.publishwall.si/dajana.babic/post/291772/mama-odkrila-vzrok-avtizma-svojega-otroka-in-kako-to-ozdraveti
#242
Radmila Čučak
0
Apr 29, 2017
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/04/27/dr-niko-viskovic-cak-80-posto-djece-oboljele-od-autizma-u-hrvatskoj-posljedica-su-cijepljenja/

Dr. Niko Visković: Čak 80 posto djece oboljele od autizma u Hrvatskoj, posljedica su - cijepljenja!

Javno sam se pobunio protiv bezdušnih kolega koji nikad nisu pisali prijave o posljedicama cijepljenja. Da su to radili,
#241
Komentar izbrisal uporabnik
Greg Zupan
0
Apr 11, 2017
Dr. F. William Engdahl, ni doctor, je pa an American German historian, economic researcher and freelance journalist.

Še eden iz morja dokotrjev, ki to ni.


Dr. Stephanie

http://www.alternet.org/food/meet-controversial-mit-scientist-who-claims-have-discovered-cause-gluten-sensitivty
#239
Greg Zupan
0
Apr 10, 2017
Zanimivo branje

http://vaccineconspiracytheorist.blogspot.com.au/2011/06/quack-of-day-dr-russell-blaylock.html

The Vaccine Conspiracy Theorist: Quack of the Day: Dr. Russell Blaylock

Most anti-vaccinationists (aka: "antivaxxers") have a list of trusted “experts” they often refer to when speaking of
#238
Greg Zupan
0
Apr 10, 2017
Ne samo, da je Blaylock scamer, je tudi lažnivec

In a 2004 newsletter, he claimed that he "recently retired as a Clinical Assistant Professor of Neurosurgery at the Medical University of Mississippi and now serves as a Visiting Professor in the Department of Biology Belhaven College."

In fact, there's no such institution as the "Medical University of Mississippi," he was never employed by any university in Mississippi, and even his Belhaven position is unpaid.

Here are some more details:

http://www.burtonsys.com/blaylock_bio.html

Russell Blaylock's questionable resume

The Blaylock Wellness Report is a paid newsletter written and sold by Dr. Russell Blaylock. He claims that it has “over
#237
Greg Zupan
0
Apr 10, 2017
Blaylock, še en scamer

Blaylock has made claims stating that some vaccines are more dangerous than the diseases they prevent. For example, he says the swine flu vaccine contains squalene, a substance that is naturally produced by the body that allows less of an antigen to be used in a vaccine. There is no evidence to suggest squalene resides in vaccines, and if it did, it is beneficial to the human body. Dr. Blaylock claims that squalene is linked to Gulf War Syndrome, even though no soldier who fought in the Gulf War ever received a vaccine containing squalene.
#236
Greg Zupan
0
Apr 10, 2017
Radmila, samo Autisem se pravilno imenuje Autisem SPECTRUM disorder in v sam spectre autism je zajeto ogromno število motenj, ki jih v zadnjih letih prištevajo samemu autism. Res je tudi, da danes vsakemu otroku, ki je asocialen takoj dajo diagnoyo autisem. Je pa yanimiva spodnja tabela, ki z cepivi ni v nobeni povezavi. Strokovnjaki autism pripisujejo tudi glyphosatu,

http://www.mpwhi.com/autism_charts.pdf
#235
Radmila Čučak
1
Apr 09, 2017
Naslov članka je zgovoren:
- leta 1983 so dojenčki prejeli 10 doz cepiva in bil je 1 primer avtizma na 10.000 otrok
- leta 2008 so dojenčki prejeli 36 doz cepiva in bil je 1 primer avtizma na 150 otrok
- leta 2013 so dojenčki prejeli 46 doz cepiva in bil je 1 primer avtizma na 88 otrok

vzročna korelacija je očitna, spregledajo jo lahko le tisti, ki se sprenevedajo :(
#234
Radmila Čučak
2
Apr 09, 2017
članek nevrokirurga in profesorja biologije dr. Russel Blaylocka o tem, kako MMR cepivo povzroči vnetje možganov in avtizem pri nekaterih dojenčkih preko mehanizma imuno-excito-toksičnosti

http://www.vaccinationinformationnetwork.com/vaccines-brain-development-and-autism-dr-russell-blaylock-md/

Vaccines, Brain Development and Autism - Dr. Russell Blaylock MD | Vaccination Informa

Vaccines, Neurodevelopment and Autism Spectrum Disorders The Danger of Excessive Vaccination During Brain Development: T
#233
Greg Zupan
0
Apr 09, 2017
Mogoče vam bo prišlo iz riti v glavo

http://www.grandforksherald.com/news/region/4002440-vaccine-development-polio-patients-were-encased-iron-lungs

Before vaccine development, polio patients were encased in iron lungs | Grand Forks Herald

Dale Stenerson, Fargo, knows about polio. He had it in 1944-1945 when he was 9.Neighbors has carried several items from
#232
Greg Zupan
0
Apr 08, 2017
Radmila, saj ni tako hudičevo težko v strica Googla vnesti njegovo ime in ugotoviti, da je Blaylock upokojeni zdravnik, ki je res neuro kirurg, v pokoju, ki trdi, da lahko pozdravi alzheimerjevo bolezen z dvomljivimi metodami.

Seveda, je vse skupaj zopet ena velika zarota, knede

http://skepdic.com/blaylock.html

Russell Blaylock, M.D. - The Skeptic's Dictionary - Skepdic.com

Russell Blaylock is a trained neurosurgeon who considers himself an expert on nutritio
#231
Radmila Čučak
1
Apr 07, 2017
Dragi Stojan, hvala za nevrokirurga dr. Blaylocka.......ki očitno ni šarlatan.... ....in je povedal da cepivo povzroči kronično vnetje možganov in avtizem

priznam, da nisem raziskovala kateri so vsi zdravniki, ki povezujejo avtizem s cepivi, saj ta članek ni moje diplomsko delo, da bi se morala toliko poglabljati vanj.......a ta nevrokirurg se zdi dobra in strokovna referenca za povezavo avtizma s cepivi

bom pogledala vse njegove videje (več kot 14) o cepivih in avtizmu

dela bo za dva dni :))
#230
Stoyan Svet
0
Apr 07, 2017
lp draga Radmila,
če želiš poglej ta video nevrokirurga dr Blaylocka;
https://www.youtube.com/watch?v=aUCCdCecLTo

Dr Blaylock Vaccines and Autism Part 1 of 14 - YouTube

Neurosurgeon explains how vaccines cause neurological damage AKA Autism
#229
Greg Zupan
0
Apr 05, 2017
Radmila, vestne zdraqvnike? A se tebi glajza? Niti en ni zdravnik, ki si ga omenila, niti en. Vsi so šarlatani, tudi Grabovi in vsi živijo na račun ljudske naivnosti, ne boš verjela.

Dajana Babić, tebi mora Grabovoi očitno napisati boljši niz številk, glede na to, da se me ne moriš rešiti, kretena. Bova šla po isti poti kot z guru Svetom?

Nekaj dejstev o Velkovi in ja MMS je sestavljen iz vode in industrijskega belila, bleach, varikina.

http://balkankomuna.com/organizovana-sekta-sladjane-velkov/

Organizovana sekta Sladjane Velkov! | Balkan Komuna

  VAŽNO: Nije šala. Shvatite kolege naučnici ozbiljno ovaj problem, njena facebook grupa broji preko 35000 članova i dru
#228
Radmila Čučak
0
Apr 04, 2017
Dajana :)......pri meni si vedno dobrodošla s komentarjem <3

#227
Dajana Babič
0
Apr 04, 2017
Radmila... saj ni problem v tebi in v tem kar ti pišeš, sploh ne... <3 Samo pač jaz sem komentirala tukaj in potem so komentirali še tisti, ki jih jaz ne želim brati, ampak na PW-ju ne morem narediti tako kot na Facebooku, da izklopim obvestila.

Je vse v redu. Hvala :)
#226
Andrej Slovenija
0
Apr 04, 2017
Vzroke za nastanek avtizma bi morali iskati tudi doma v okolju katerem živimo. Oče ali mati, kateri kaže znake bolezni, bo z genetiko prenesel na svoje potomce. Dom kjer prebivamo se lahko nahaja na neugodnem položaju, vodni tokovi in elektro magnetizem, plesni, voda, paraziti, prehrana, način življenja. Vsi dejavniki vplivajo na razvoj in rast človeka.
V kolikor je to ravnotežje porušeno, pride do deformacij. Z določenimi cepivi, se stanje še poslabša. Najbolj sporno je cepivo MMR (ošpice, mumps in rdečke)
Prostor v katerem se večina časa zadržujemo bi morali dat pregledat. Že postavitev postelje, lahko tako kot ugodno ali negativno upliva na razvoj in rast. Prehrana mora bit raznolika, za razvoj mikroflore in favne v črevesju.
Porast bolezni 200 otrok na leto je enak porastu, mobilne tehnologije, komunikacijski mikrovalnovni odajniki so močan motilec deformator celic v naših telesih.
#225
Greg Zupan
0
Apr 04, 2017
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Miracle_Mineral_Supplement

Miracle Mineral Supplement - Wikipedia

Miracle Mineral Supplement, often referred to as Miracle Mineral Solution, Master Mineral Solution, MMS or the CD protoc
#224
Radmila Čučak
0
Apr 04, 2017
Dajana......ne mislim da je katerikoli komentator na PW kreten.....ne glede na vsebino njegovih komentarjev..

Vsak napad Grega Zupana je priložnost oprati metode in način zdravljenja alternativne medicine katero on blati kar povprek, brez kakršnegakoli znanja in le z lepljenjem zlobnih člankov, katerih namen je diskreditirati vestne zdravnike, ki so povedali resnico o cepivih

mislim, da je zelo dobro usmeriti pozornost javnosti na epidemijo avtizma, ki je dobila katastrofalne razsežnosti tudi v Sloveniji z 200 novimi primeri avtizma vsako leto

KDO BO ODGOVARJAL ZA TO?

če je komu mučno brati komentarje na članku avtizem.....naj jih preskoči.....:((

straši avtističnih otrok pa svojih otrok ne morejo preskočiti ali spregledati ...z njimi so vsak dan....vse življenje
#223
Pokaži več komentarjev
Radmila Čučak
Radmila Čučak
Objavil/a 2017-02-10 12:37:30 (Feb 10, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Skalarna energija
Torah Koda
Vnebovzetje Device Marije
Moralna kriza Zahoda
Zdravljenje bolečih čustev
Boleča čustva
Orhideje iz Arboretuma
Festival kave Vrhnika
Aromaterapija: Vrtnica
Voda
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
September 2017
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Oglasi

ljubitelji vozila mazda 6 so si zagotovo prebrali članek o testu tega vozila, ki so ga opravili pri avto magazinu. v prvi vrsti so pohvalili lepo poudarjene linije tega vozila. kaj več pa si lahko preberete v članku, objavljenem na njihovi spletni strani. 

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

varilne žice, ki jih potrebujete za varjenje, lahko dobite na spletni strani podjetja metal mikulić d.o.o.! izberite si kvalitetno varilno žico, ki jo potrebujete!

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 12 €

krožna žaga, ki jo lahko dobite pri podjetju metal mikulič! poglejte si ponudbo za krožne žage na njihovi spletni strani! krožne žage so zelo primerne za tiste ljudi, ki doma izdelujejo izdelke iz lesa. pri podjetju metal mikulić pa lahko dobite različne krožne žage priznanih proizvajalcev kot je npr. hitachi!

Kategorija: Elektro stroji in orodja

Cena: 122 €

swatycomet metal mikulić je podjetje, ki proizvaja brusne in rezalne plošče. poleg tega pa je tudi eden izmed vodilnih proizvajalcev v evropi. vse njihove rezalne plošče pa dobite pri podjetju metal mikulić.

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 1 €

podjetje poravnava – odškodnina svojim strankam svetuje v primerih prometnih nesreč ali nesreč na delovnem mestu in jim zagotovi hitre in pravične odškodnine. če imate rudi vi pravico do odškodnine, potem jih kontaktirajte in z veseljem bodo uredili vse potrebno, da bodo vaše odškodnine čim hitreje izplačane.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

    pozdravljeni, bili ste utrujeni od zavrnitve s strani bank, ki jih imate dovolj zaradi svoje težave ne najdete nobenega rezultata. ponudba posojila med posamezniki od 5000 € do 500 000 €. pravzaprav sem teodoraandreea a smo struktura posameznikov v dejanju vodenja računa in pomagajte ljudem, ki vam nudimo posojila v razponu od 5000 do 300 000 € za obrestno mero v višini 2%. torej, če bi imeli projekt ali želite kupiti avto ali moj e-poštni naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 25000 €

vas zanima posojilo, ki se giblje od 5.000 € do 2.000.000 € ?? posojilo za financiranje svojih potreb? svojih projektov? za prilagoditev dolgove do bank? ne obotavlja ga stopiti v stik z mano, ker imam kapital pomembno je, da sodelujete v pomoč katere koli osebe, ki potrebujejo posojila in z zmogljivostjo za povračilo mesečnih obrokov in za posojilni zakoni med zasebnikom moj e-poštni naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 130000 €

pozdravljeni, gospod / gospa, ponudba posojila med posameznimi zelo resnimi in zelo hitrimi če želite urediti svoje življenje, potrebuješ denar, si zaljubljen, nimajo dostopa do bančnih kreditov, ali pa nimajo koristi od banke, kar potrebujete finančna sredstva za gradnjo, realen projekt nepremičnin, ustvarjati svoje lastno podjetje, gredo svoj posel, boste morali uresničiti želje in potrebe sredstev, slabo kreditno ali potrebujejo denar za plačilo računov ali dolgov, smo skupina sodeluje in daje vsakomur koliko, in moje trajanje odplačevanja preiskuje. obrnite se mi z naslednjo pošto: moj e-poštni naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 40000 €

    želite izkoristiti posojilo za prekinitev zastoja banke z zavrnitvijo vaših datotek aplikacij želite izkoristiti a kredit za izvedbo vaših projektov; dejavnosti; gradnja vaših hiš; najem hiše ali apartma; nakup hiše etc. credit - epargne - mutuelle ima precejšen kapital, ki lahko odobri: 5000 € ... 10000 € ... do 7.500.000 € za vse ljudi, ki so v bésoinu finančni ali posamezniki, ki želijo posojilo v kratkem času. to po stopnjah obrestna mera je med 2% glede na moj e-poštni naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 10000 €

    pozdravljeni ste v iskanju prêt za bodisi povečati svoje dejavnosti, ali za realizacijo projekta, ali kupiti stanovanje, vendar na žalost banka zahteva, da pogoji, kjer so incapbles skrbi sem posameznik sem odobri posojil od 5000 € do 2.500.000 eur za vse ljudi, ki lahko spoštujejo svoje drugje, znaša obrestna mera 2% na leto. ali potrebujete denar iz drugih razlogov; ne oklevajte se obrnite na mene za več informacij. moj e-poštni naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 20000 €

nudimo odkup in prodajo investicijskega zlata. pri nas lahko prodate zlato, srebo ter ostale plemenite kovine. preverite pestro ponudbo na edisongold.com

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

101.)  požrešni pusek jo

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 14.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj