Avtizem

Objavil/a Radmila Čučak, dne 2017-02-10 ob 12:37:30

Dr. Kalcker Ludwig je prišel do ugotovitve, da regresivni avtizem povzročajo strupi, ki jih izločajo paraziti. On pravi, da je v roku treh let možna ozdravitev avtizma z anti parazitno terapijo. Pred 20 leti je bil 1 avtistični otrok na 10.000 otrok, danes pa je zlasti v ZDA epidemija avtizma, ki je tam diagnosticiran že pri 1 izmed 54 otrok. 

Dr. Kalcker pravi, da gre pri tej bolezni za prekinitev med možgani v področju trebuha (pleksus solars čakra) ter možgani v glavi. Paraziti v črevesju izločajo strupe, katere absorbira debelo črevo. To pa povzroča simptome avtizma, kot so:

***hyper amonia encefalopatija, zaostanek v rasti, slaba koordinacija telesa, tresenje, epileptični napadi, letargija, določeni položaji telesa, neodzivnost, čustvena odmaknjenost itd

Nekateri priporočajo, naj nosečnica uživa jod, kot preventivo pred avtizmom otroka (kapljico Luglove raztopine namaže po zapestju, ker se jod dobro absorbira skozi kožo....če se jod hitro absorbira, ima telo pomanjkanje joda, če pa na koži dolgo časa ostane rumen madež, pomeni, da ima telo dovolj joda in ga dodatno ne potrebuje).

Ugotovljeno je tudi, da imajo avtisti slabo razvit center za čustvovanje (amigdalo), zato ne izražajo čustev. Vzrokov za pojav avtizma je lahko več, poleg parazitov so možen vzrok tudi otroška cepiva, ki vsebujejo težke kovine. Dr. F. William Engdahl v knjigi Target China piše, da je avtizem posledica cepiv farmacevtskih podjetij Glaxso Smith, Bristol Myers Squib, Merck Sharp & Dohme, ki povzročijo nevrološka obolenja pri otrocih na Kitajskem, kot so avtizem, depresija in tesnoba. Pred 20 leti tam avtizma ni bilo, danes pa je že en milijon avtističnih otrok. On pravi, da gre pri cepljenju otrok za evgeniko (iztrebljanje ras) in transhumanizem. To je potrdila tudi dr. Stephanie Seneff, biologinja na MIT oddelku za informatiko in umetno inteligenco (Massachusetts Institute of Technology, ZDA). Povedala je: 

"Človeštvo je napadeno s strupi ( ki so vzrok avtizma, raka, Parkinsona, Alzheimerja...  ) težkih kovin, genetsko spremenjeno hrano, chemtrailsi, pesticidi, zobnimi zalivkami in cepivi "

Društvo za avtizem Republike Slovenije je analiziralo delovanje 60 terapij za zdravljenje avtizma. Ocena 0 pomeni **brez učinka**, ocena 1 **izboljšanje** in ocena 2 **velik napredek**. V analizi je sodelovalo 82 staršev avtističnih otrok:

GcMAF/3 (1,67), DIR floortime (1.40), RDI/3 (1.33), sekretin (1.33), karnosin (1.33), son-rise (1.25), hiperbarična kisikova komora (1.25), prebavni encimi (1.24), senzorična integracija (1.12), terapija z glasbo (1.08), logopedksa terapija (1.08), TEACCH (1.06), taktilna integracija (1.06), ABA (1.05), refleksna masaža stopal (1), dieta brez sladkorja (1), glutation (1), probiotiki (0,97), DAN dodatki (0.95), dieta brez kazeina (beljakovin mleka) (0.94), terapija s psom (0.88), terapija s konjem (0.84), bioresonanca (0.82), PECS (0.82), mineral zeolit (0.75), kopel z Epson soljo (magnezij) (0,75), vitamin B6 z magnezijem (0,71), omega 3 (0,71), dieta brez glutena iz žit (0,70), antioksidant melatonin (0,67), cink (0,67), koencim Q10 (0.65), vitamin C (0,60), terapija pri bio energetiku (0,58), vitamin D (0,55), Early bird (0,50), nevrofeedback (0,50), inekcije vitamina B12 (0,50), folna kislina (0,45), vitamin A (0,44), B kompleks vitamini (0,43), Epilepsin (0,40), biotin (0,38)

Za zgornja sredstva so ugotovili, da pomagajo, med tem ko pri uradnem farmacevtskem zdravilu Ritalnu, ki ga predpišejo zdravniki, ni bilo nobenega izboljšanja, pri zdravilu Risperdal je prišlo celo do poslabšanja bolezni (minus 0,18), prav tako pri zdravilu Diflucan (minus 0,33 ) ter pri antipsihotikih (minus 0,11)

Dr. med.  Alfred Kobal je objavil članek v Zdravniškem vestniku o vplivu živega srebra na patogenezo avtizma. V cepivih je bila snov (morda je še?) timerosal, ki vsebuje živo srebro. Ta raztaplja živce: povzroči oksidativno prizadetost astrocitov in nevronov v možganih, prizadene imunski sistem, moti glutaminergično, serotonergično, holinergično in centralno dopaminergično aktivnost (skoraj celoten sistem prenašalcev električnih  impulsov v živčnem sistemu)

Bivši agent ameriške obveščevalne agencije NSA, ki deluje pod skrivnim imenom Jim Stone pravi, da so cepiva strupena od leta 1995 dalje, toda ne vsa cepiva! Vsebujejo tehnologoje za spremembo izražanja genov CRISPR in CAS9 in za vstavljanje delov tuje DNA v jedro celice. 

Nataša Kos Križmančič izvaja terapijo Sorensen obrazne reflekso terapije, ki naj bi izboljšala stanje avtizma. Terapija reprogramira delovanje možganov. Ruski biolog dr. Peter Garjajev pravi, da gre pri avtizmu za okvaro velikih možganov in da je možno zdravljenje z lingvistično vibracijsko medicino ( predstavištvo ima v Zagrebu). Prijateljica pa mi je povedala, da je v Nemčiji ena deklica popolnoma ozdravela od avtizma, ko je z očetom hodila na vaje, kjer je on igral na orgle dela J.S. Bacha

Ker naj bi bili glavni vzroki avtizma zastrupitev s strupi parazitov ali s težkimi kovinami, bom v naslednjem članku podala način razstrupljanja od težkih kovin ter anti-parazitno terapijo.   

 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Radmila Čučak
0
May 16, 2017
http://www.publishwall.si/dajana.babic/post/291772/mama-odkrila-vzrok-avtizma-svojega-otroka-in-kako-to-ozdraveti
#242
Radmila Čučak
0
Apr 29, 2017
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/04/27/dr-niko-viskovic-cak-80-posto-djece-oboljele-od-autizma-u-hrvatskoj-posljedica-su-cijepljenja/

Dr. Niko Visković: Čak 80 posto djece oboljele od autizma u Hrvatskoj, posljedica su - cijepljenja!

Javno sam se pobunio protiv bezdušnih kolega koji nikad nisu pisali prijave o posljedicama cijepljenja. Da su to radili,
#241
Komentar izbrisal uporabnik
Greg Zupan
0
Apr 11, 2017
Dr. F. William Engdahl, ni doctor, je pa an American German historian, economic researcher and freelance journalist.

Še eden iz morja dokotrjev, ki to ni.


Dr. Stephanie

http://www.alternet.org/food/meet-controversial-mit-scientist-who-claims-have-discovered-cause-gluten-sensitivty
#239
Greg Zupan
0
Apr 10, 2017
Zanimivo branje

http://vaccineconspiracytheorist.blogspot.com.au/2011/06/quack-of-day-dr-russell-blaylock.html

The Vaccine Conspiracy Theorist: Quack of the Day: Dr. Russell Blaylock

Most anti-vaccinationists (aka: "antivaxxers") have a list of trusted “experts” they often refer to when speaking of
#238
Greg Zupan
0
Apr 10, 2017
Ne samo, da je Blaylock scamer, je tudi lažnivec

In a 2004 newsletter, he claimed that he "recently retired as a Clinical Assistant Professor of Neurosurgery at the Medical University of Mississippi and now serves as a Visiting Professor in the Department of Biology Belhaven College."

In fact, there's no such institution as the "Medical University of Mississippi," he was never employed by any university in Mississippi, and even his Belhaven position is unpaid.

Here are some more details:

http://www.burtonsys.com/blaylock_bio.html

Russell Blaylock's questionable resume

The Blaylock Wellness Report is a paid newsletter written and sold by Dr. Russell Blaylock. He claims that it has “over
#237
Greg Zupan
0
Apr 10, 2017
Blaylock, še en scamer

Blaylock has made claims stating that some vaccines are more dangerous than the diseases they prevent. For example, he says the swine flu vaccine contains squalene, a substance that is naturally produced by the body that allows less of an antigen to be used in a vaccine. There is no evidence to suggest squalene resides in vaccines, and if it did, it is beneficial to the human body. Dr. Blaylock claims that squalene is linked to Gulf War Syndrome, even though no soldier who fought in the Gulf War ever received a vaccine containing squalene.
#236
Greg Zupan
0
Apr 10, 2017
Radmila, samo Autisem se pravilno imenuje Autisem SPECTRUM disorder in v sam spectre autism je zajeto ogromno število motenj, ki jih v zadnjih letih prištevajo samemu autism. Res je tudi, da danes vsakemu otroku, ki je asocialen takoj dajo diagnoyo autisem. Je pa yanimiva spodnja tabela, ki z cepivi ni v nobeni povezavi. Strokovnjaki autism pripisujejo tudi glyphosatu,

http://www.mpwhi.com/autism_charts.pdf
#235
Radmila Čučak
1
Apr 09, 2017
Naslov članka je zgovoren:
- leta 1983 so dojenčki prejeli 10 doz cepiva in bil je 1 primer avtizma na 10.000 otrok
- leta 2008 so dojenčki prejeli 36 doz cepiva in bil je 1 primer avtizma na 150 otrok
- leta 2013 so dojenčki prejeli 46 doz cepiva in bil je 1 primer avtizma na 88 otrok

vzročna korelacija je očitna, spregledajo jo lahko le tisti, ki se sprenevedajo :(
#234
Radmila Čučak
2
Apr 09, 2017
članek nevrokirurga in profesorja biologije dr. Russel Blaylocka o tem, kako MMR cepivo povzroči vnetje možganov in avtizem pri nekaterih dojenčkih preko mehanizma imuno-excito-toksičnosti

http://www.vaccinationinformationnetwork.com/vaccines-brain-development-and-autism-dr-russell-blaylock-md/

Vaccines, Brain Development and Autism - Dr. Russell Blaylock MD | Vaccination Informa

Vaccines, Neurodevelopment and Autism Spectrum Disorders The Danger of Excessive Vaccination During Brain Development: T
#233
Greg Zupan
0
Apr 09, 2017
Mogoče vam bo prišlo iz riti v glavo

http://www.grandforksherald.com/news/region/4002440-vaccine-development-polio-patients-were-encased-iron-lungs

Before vaccine development, polio patients were encased in iron lungs | Grand Forks Herald

Dale Stenerson, Fargo, knows about polio. He had it in 1944-1945 when he was 9.Neighbors has carried several items from
#232
Greg Zupan
0
Apr 08, 2017
Radmila, saj ni tako hudičevo težko v strica Googla vnesti njegovo ime in ugotoviti, da je Blaylock upokojeni zdravnik, ki je res neuro kirurg, v pokoju, ki trdi, da lahko pozdravi alzheimerjevo bolezen z dvomljivimi metodami.

Seveda, je vse skupaj zopet ena velika zarota, knede

http://skepdic.com/blaylock.html

Russell Blaylock, M.D. - The Skeptic's Dictionary - Skepdic.com

Russell Blaylock is a trained neurosurgeon who considers himself an expert on nutritio
#231
Radmila Čučak
1
Apr 07, 2017
Dragi Stojan, hvala za nevrokirurga dr. Blaylocka.......ki očitno ni šarlatan.... ....in je povedal da cepivo povzroči kronično vnetje možganov in avtizem

priznam, da nisem raziskovala kateri so vsi zdravniki, ki povezujejo avtizem s cepivi, saj ta članek ni moje diplomsko delo, da bi se morala toliko poglabljati vanj.......a ta nevrokirurg se zdi dobra in strokovna referenca za povezavo avtizma s cepivi

bom pogledala vse njegove videje (več kot 14) o cepivih in avtizmu

dela bo za dva dni :))
#230
Stoyan Svet
0
Apr 07, 2017
lp draga Radmila,
če želiš poglej ta video nevrokirurga dr Blaylocka;
https://www.youtube.com/watch?v=aUCCdCecLTo

Dr Blaylock Vaccines and Autism Part 1 of 14 - YouTube

Neurosurgeon explains how vaccines cause neurological damage AKA Autism
#229
Greg Zupan
0
Apr 05, 2017
Radmila, vestne zdraqvnike? A se tebi glajza? Niti en ni zdravnik, ki si ga omenila, niti en. Vsi so šarlatani, tudi Grabovi in vsi živijo na račun ljudske naivnosti, ne boš verjela.

Dajana Babić, tebi mora Grabovoi očitno napisati boljši niz številk, glede na to, da se me ne moriš rešiti, kretena. Bova šla po isti poti kot z guru Svetom?

Nekaj dejstev o Velkovi in ja MMS je sestavljen iz vode in industrijskega belila, bleach, varikina.

http://balkankomuna.com/organizovana-sekta-sladjane-velkov/

Organizovana sekta Sladjane Velkov! | Balkan Komuna

  VAŽNO: Nije šala. Shvatite kolege naučnici ozbiljno ovaj problem, njena facebook grupa broji preko 35000 članova i dru
#228
Radmila Čučak
0
Apr 04, 2017
Dajana :)......pri meni si vedno dobrodošla s komentarjem <3

#227
Dajana Babič
0
Apr 04, 2017
Radmila... saj ni problem v tebi in v tem kar ti pišeš, sploh ne... <3 Samo pač jaz sem komentirala tukaj in potem so komentirali še tisti, ki jih jaz ne želim brati, ampak na PW-ju ne morem narediti tako kot na Facebooku, da izklopim obvestila.

Je vse v redu. Hvala :)
#226
Andrej Slovenija
0
Apr 04, 2017
Vzroke za nastanek avtizma bi morali iskati tudi doma v okolju katerem živimo. Oče ali mati, kateri kaže znake bolezni, bo z genetiko prenesel na svoje potomce. Dom kjer prebivamo se lahko nahaja na neugodnem položaju, vodni tokovi in elektro magnetizem, plesni, voda, paraziti, prehrana, način življenja. Vsi dejavniki vplivajo na razvoj in rast človeka.
V kolikor je to ravnotežje porušeno, pride do deformacij. Z določenimi cepivi, se stanje še poslabša. Najbolj sporno je cepivo MMR (ošpice, mumps in rdečke)
Prostor v katerem se večina časa zadržujemo bi morali dat pregledat. Že postavitev postelje, lahko tako kot ugodno ali negativno upliva na razvoj in rast. Prehrana mora bit raznolika, za razvoj mikroflore in favne v črevesju.
Porast bolezni 200 otrok na leto je enak porastu, mobilne tehnologije, komunikacijski mikrovalnovni odajniki so močan motilec deformator celic v naših telesih.
#225
Greg Zupan
0
Apr 04, 2017
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Miracle_Mineral_Supplement

Miracle Mineral Supplement - Wikipedia

Miracle Mineral Supplement, often referred to as Miracle Mineral Solution, Master Mineral Solution, MMS or the CD protoc
#224
Radmila Čučak
0
Apr 04, 2017
Dajana......ne mislim da je katerikoli komentator na PW kreten.....ne glede na vsebino njegovih komentarjev..

Vsak napad Grega Zupana je priložnost oprati metode in način zdravljenja alternativne medicine katero on blati kar povprek, brez kakršnegakoli znanja in le z lepljenjem zlobnih člankov, katerih namen je diskreditirati vestne zdravnike, ki so povedali resnico o cepivih

mislim, da je zelo dobro usmeriti pozornost javnosti na epidemijo avtizma, ki je dobila katastrofalne razsežnosti tudi v Sloveniji z 200 novimi primeri avtizma vsako leto

KDO BO ODGOVARJAL ZA TO?

če je komu mučno brati komentarje na članku avtizem.....naj jih preskoči.....:((

straši avtističnih otrok pa svojih otrok ne morejo preskočiti ali spregledati ...z njimi so vsak dan....vse življenje
#223
Pokaži več komentarjev
Radmila Čučak
Radmila Čučak
Objavil/a 2017-02-10 12:37:30 (Feb 10, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Tara
Etno glasba
Vede Peruna
Skalarna energija
Torah Koda
Vnebovzetje Device Marije
Moralna kriza Zahoda
Zdravljenje bolečih čustev
Boleča čustva
Orhideje iz Arboretuma
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
November 2017
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Oglasi

7684.) mali veterinarski priročnik

Kategorija: Dom in vrt

Cena: 17.99 €

7683.) nosečnost in novorojenček

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 9.99 €

7682.) biološko pridelovanje hrane

Kategorija: Dom in vrt

Cena: 9.99 €

7681.) živinozdravništvo knjiga je bila izdana leta 1885

Kategorija: Naravoslovje

Cena: 599.99 €

7680.) sveto pismo  slovenski standardni prevod

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 19.99 €

7679.) zdravilna moč sadja in zelenjave

Kategorija: Zdravje

Cena: 19.99 €

7678.) dekameron

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16 €

vsi, ki se navdušujete nad ekstremnimi športi, preverite tudi ponudbo podjetja altituda. ta ima namreč v ponudbi soteskanje različnih težavnosti, spust po jeklenici in še kaj bi se našlo. preverite še ostale aktivnosti v adventure slovenia.

Kategorija: Potovanja in izleti

Cena: Pokličite za ceno

bliža se čas praznikov in verjetno ste tudi vi med tistimi, ki že mrzlično razmišljate, kaj podariti vašemu malčku ali nečaku za novo leto. majhni fantki so najbolj navdušeni nad avtomobilčki, tako da z nakupom takega darila zagotovo ne boste zgrešili. preverite še ostalo ponudbo podjetja vlakec. 

Kategorija: Igrače za fante

Cena: Pokličite za ceno

mi smo registrirana tvrtka koja se nalazi u velikoj britaniji i južnoj africi, mi smo ovdje služiti ćete biti dobri i visoko kvalitetne proizvode po vrlo konkurentnim cijenama.   trenutno imamo prodaju popust na sve naše proizvode odmah imamo prodaju popust cijena zbog svečane i već krajem godine prodaje.     mobilni telefoni su novi, originalni, otključani zapečaćeni u kutiji s europskim jamstvom.   dostava na vašu adresu traje 3 dana putem kurirske službe fedex express ili dhl-a.   zainteresirani kupac trebao bi kontaktirati sljedeće:   (kontakt (whatsapp) +27604484153   e-mail: euroelectronicshop@gmail.com     telefonski broj: ☎ +27604484153     apple iphone x   apple iphone x 64gb počevši od € 480   apple iphone x 256gb počevši od € 540     apple iphone 8 i 8 plus     apple iphone 8 64gb  od 400 €    apple iphone 8 256gb od 440 €      apple iphone 8 plus 64gb 420 €    apple iphone 8 plus 256gb od € 460       apple watch series 3 od € 200       apple iphone 7 32gb od 300 € apple iphone 7 128gb od 330 € apple iphone 7 256gb od 360 €   apple iphone 7 plus apple iphone 7 plus 32gb od 320 € apple iphone 7 plus 128 gb od 350 € apple iphone 7 plus 256 gb od 380 €         apple iphone 6s apple iphone 6s 16gb od 250 € apple iphone 6s 64gb od 270 € apple iphone 6s 128 gb od 300 €   apple iphone 6s plus 16gb od 290 € iphone 6s plus 64gb ...... 310 € apple iphone 6s plus 128gb .... 330 €     apple iphone 6 plus apple iphone 6 plus 16gb od 170 €   apple iphone 6 plus 64gb od 200 €   apple iphone 6 plus 128gb od 220 €       ipad   ipad ipad wi-fi + mobilni 128gb - od 300 €   wi-fi apple ipad 32gb od 200 €   apple ipad mini 4 128-inčni wi-fi od 250 €   tablet apple ipad air 2 wi-fi 32gb od 220 €   apple ipad pro 12.9 "32gb od 340 €   apple ipad pro 128gb wi-fi + 4g od 350 €             samsung   samsung galaxy note 8 64gb od 450 €   samsung galaxy s8 + plus 64gb od € 400   samsung galaxy s8- 64gb od 380 €   samsung galaxy s7 edge 32gb od 300 €   samsung galaxy s7 edge 64gb od 340 eura     samsung galaxy s6 + edge 32gb od 240 €   samsung galaxy s6 + edge 64gb  od 260 €       sony xperia xz premium g8142 64gb  4g od 280 €     htc u11 6gb ram 128gb 4g od po 300 €   htc one 10 32gb 4g slobodno - od € 180   htc u ultra 64gb 4g  slobodan - od € 180   sony playstation 4 1tb + fifa 18 + 2 dualshock ... 190 €           zainteresirani kupac trebao bi kontaktirati sljedeće:   (kontakt (whatsapp) +27604484153   e-mail: euroelectronicshop@gmail.com   telefonski broj: ☎ +27604484153

Kategorija: GSM telefoni

Cena: 480 €

če v vašem podjetju pripravljate poslovni dogodek in bi radi poslali lično oblikovana vabila, potem kontaktirajte podjetje dominatus d.o.o., ki nudi profesionalno . 

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

2840.) kruto in nenavadno

Kategorija: Leposlovje

Cena: 12.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj